2777
2789
عنوان

ایا واقعا صدای خدا بود توی خوابم شنیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2204 بازدید | 161 پست
اصلا حرف از دعانویس و اینا میزننبه یکیشون گفتیم میخایم حرز امام جواد بخریم خیلی شدید گارد گرفتبگذریم ...

این رفیق ها ببخشید ببخشید از جرم توالتم بدترن. 

خداوندا ان طور که شایسته ان رفیق های حسود هست باهاشون رفتار کن

عزیزم داخل حمام هیچ وقت اهنگ گوش نده و هیچ وقت نرقص،. میخاد اگه تو حمام اهنگ گوش بدیم یا برقصیم، جنا ...

واقعا چقدر خوب:)

بعد دوباره اینو توی نی نی سایت تعریف کردمو یه دختری اومد گفت مادر من خیلی درگیر این چیزا بوده شمارتو بده تماس بگیرم

تماس گرفت

مادرش بهم گفت چون حرزتو به نیت بستی اینجور میشی اون الان موکل جذب کرده و تا وقتی دراریش میان سراغت

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

این رفیق ها ببخشید ببخشید از جرم توالتم بدترن. خداوندا ان طور که شایسته ان رفیق های حسود هست باهاشون ...

بله واقعا حق با شماست

خیلی دلم میخاد رابطمو باهاشون تموم کنم ولی متاسفانه هر روز چشم توی چشم میشم باهاشون

واقعا چقدر خوب:)بعد دوباره اینو توی نی نی سایت تعریف کردمو یه دختری اومد گفت مادر من خیلی درگیر این ...

تو صدقه اینا رو یاد نره هاااا سوره یسس یادت نره هاا

سعی کن، گداهایی که در مسیرت میبنی حتما کمکشون کنی، اون دعاهای اونا قشنگ میزنه پس کله اون اشعه های منفی

ببخشید میشه بگید آخر زمان دقیقا چطوری بود؟یا خوابتون میتونید تعریف کنید،. البته اگه فکر میکنید مشکلی ...

بله چشم...میدونید تمام ابتلائات فتنه ها وآزمایش های آخرالزمان رو میبینم خیلیا غرق میشن هرکی به یه طریقی غرق این دنیا میشه منظورم اینه که اینقدر این ابتلائات زیاد میشه که حق وباطل مشتبه میشه وخیلیا عاقبت بخیر نمیشن. عده ی کمی بودن که ثابت قدم موندن مثلا داعش قبل اینکه بوجود بیاد من توی بیداری میدیدم میفهمیدم حتی سوریه اون چن ماه پیش خواب یه شهیدی رو دیدم که گف فلانی امان از فلان کشور چن مرتبه تکرار کرد که قراره فلان اتفاق براشون پیش بیاد خدایا عاقبت بخیری ازت میخام وثابت قدم بودن

اللهم عجل الولیک الفرج💚
بله چشم...میدونید تمام ابتلائات فتنه ها وآزمایش های آخرالزمان رو میبینم خیلیا غرق میشن هرکی به یه طر ...

واقعا شما فرد بسیار با دین و ایمانی هستید که این خواب هارو میبنید

میشه بپرسم چند سالتونه؟

بله چشم...میدونید تمام ابتلائات فتنه ها وآزمایش های آخرالزمان رو میبینم خیلیا غرق میشن هرکی به یه طر ...

وای چه جالب، خیلی دلم میخاد شما رو از نزدیک ببینم احساس میکنم چیزای مفیدی میتونم ازتون یاد بگیرم. 

یک سوال بپرسم؟ 

راجب ایران خواب ندیدید که مثلا در آینده چه اتفاقی براش میوفته مثلا 30 سال دیگه و...

این مشکلات سخت زندگی مردم درست میشه یا نه

واقعا شما فرد بسیار با دین و ایمانی هستید که این خواب هارو میبنیدمیشه بپرسم چند سالتونه؟

ان شاالله اینجوری باشم خیلی گاهی میترسم....من ۳۷ سالم هستش باور میکنی اسم وتعداد بچه هامم ائمه بهم فرمودن 

اللهم عجل الولیک الفرج💚
چشمبنظرتون حرزمو بندارم؟اخه مواقعی که میندازم بدن درد میگیرم

چند دلیل میتونه داشته باشه

در حرزت به جای حرز واقعی طلسم باشه

یا چون داره انرژی منفی و جن ها از بدنت دور میشه بدن درد مگیری

ان شاالله اینجوری باشم خیلی گاهی میترسم....من ۳۷ سالم هستش باور میکنی اسم وتعداد بچه هامم ائمه بهم ف ...

الهی فدای شما بشم احساس میکنم شما بانوی ارزشمندی هستی،. خواهش میکنم برای ما دعا کنید، ما جوانیم،. کلی مشکل داریم، شیطانم که کلا دور و ور ما میپلکه و هر لحظه دوست داره ما رو منحرف کنه، 

خواهش میکنم برا ماها امشب دعا کنید. 

دوتا کار خوب اگه انجام بدیم

شیطان با یک گناه از حلقمون در میاره. 

شما نصیحت و پندی ندارید برای ماها؟ 

خوابای دم ظهر همشون مسخره و چرتن تعبیر ندارن

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
بیشتر ببینید