2777
2789
عنوان

هفته 5بارداری و ترشح زرد و درد زیر دل

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 47 پست
من اسهال هم شدم آخه این دیگه چیهچند روز پیش هم داشتم خوب شد الان باز شدم

عزیزم من کل بارداریم ماهی دو هفته رو اسهال بودم با دلپیچه شدید تو بارداری ممکنه بدنت واکنش های عجیب غریب نشون بده 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ترشح عادیه من از ۵ هفته تا ۱۴ هفته ترشح داشتم خیس میشدم میگی زرده ممکنه عفونت باشه مطبا باز شد برو د ...

منم یه سقط داشتم پوچ بود خیلی اذیت شدم و چندساله انتظار واقعا هرلحظه اش سخت میگذره هکش نگرانم 

الهی و ربی من لی غیرک

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

عزیزم من کل بارداریم ماهی دو هفته رو اسهال بودم با دلپیچه شدید تو بارداری ممکنه بدنت واکنش های عجیب ...

عههه پس طبیعی هست نمیدونم درد زیر دل هم دارم و ترشح یکم زرده یا لکه اصلا نمیدونم چیه🥺😭

الهی و ربی من لی غیرک

نگرانم خیلی یعنی چی شده

هیچی احتمالاعفونته دارومیدن خوب میشه

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                  حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                                       

منم یه سقط داشتم پوچ بود خیلی اذیت شدم و چندساله انتظار واقعا هرلحظه اش سخت میگذره هکش نگرانم

استرس برات بدترین چیزه حالا که خدا بهت نی نی داده نگران نباش خودش حفظش میکنه .منم سقط ۷ هفته داشتم بعدش باردار شدم خداروشکر بچم برام موند من خیلی استرس داشتم تو بارداری ولی تهش فهمیدم هرچی خدا بخواد همون میشه 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چکار کنم عیده نیستن خیلی نگرانم نداشتم ترشح امروز دیدم زرد کمرنگ هست

عزیزم عادیه نگران نشو ، در زیر دل و ترشح عادیه، فقط بهداشتتو رعایت کن و زیادم تو خونه استراحت نکن ، یکمم پیاده روی داشته باش ، زیادم خودتو خسته نکن ، سعی کن ذهنتو مشعول کنی ، ببین میتونی نوبت ماما بگیری ب ات ازمایش عفونت بنویسه خیالت راحت باشه ، تو خونه شورت نپوش ، از ژل بهداتشی روزانه استفاده کن و خودتو با دستمال نخی خشک کن میری دستشویی ، برا اسههالتم کته ماست بخور ، چون ماه های اولته غذاهوی مقوی بخور ، گوشت و مرغ و تخم مرغو و خرما و کره و مغزیجات 

عزیزم عادیه نگران نشو ، در زیر دل و ترشح عادیه، فقط بهداشتتو رعایت کن و زیادم تو خونه استراحت نکن ، ...

بنظرم الان روزهای اول اصلا احتیاج به پیاده روی نیست اوضاع بدتر میشه

بنظرم الان روزهای اول اصلا احتیاج به پیاده روی نیست اوضاع بدتر میشه

نه بابا از بی تحرکی بدنش خام میشه باید یکم تحرک داشته باشی نمیشه که تو خونه دراز بکشه یکوچو تحرک داشته باشه بدنش بهتر کار میفته