2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

منم خیلی دوست دارم ولی شوهرم میگفت پاریس یک دهم نظم و ارامش و زیبایی مسکو وسن پترزبورگ رو نداره البت ...

بله اوضاش داغون شده. کلی دزد و بی خانمان دورش رو گرفتن و تو خیابوناش کلی مدفوع و ادراره. تو رودخونه هم پر مدفوع و ادرار. 

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست

خیلیامون با عکس و فیلم عاشق یه مکان میشیم .

چون عکس از فضای اغلب بالاتر با زاویه دید متفاوت و مشرف گرفته میشه بعد در واقعیت که میری میبینی اونجا اصلا به زیبایی اون عکس نبوده یه جای عادیه .

همین ایفل اطرافش باورت نمیشه اینطوری باشه ....

ان شاالله  قسمت بشه هر جا دوست داشتید برید و ببینید .

وقتی به خدا اعتماد کردی . دیگه برای هر چیزی که حکمتش رو نمیدونی باهاش بحث نکن . 

من  برای مدتی دوست دارم توی شهر استراسبورگ و پاریس توی فرانسه و نیویورک در آمریکا زندگی رو تجربه کنم بعد برگردم ایران 🤣😂یه مدت خیلی فکر رفتن تو سرم بود الانم همینطور ولی اگه خانوادم باشن 😂😂 هی نظرم تغییر می‌کنه 

یه نسخه پرشور از خودم داشتم که نمیدونم چطور ولی از دستش دادم.

خیلیامون با عکس و فیلم عاشق یه مکان میشیم .چون عکس از فضای اغلب بالاتر با زاویه دید متفاوت و مشرف گر ...

عزیزم کل مردم جهان شیفته این شهر هستن 

لابد ی چیزی هست که توی لیست زیباترین و دیدنی ترین شهر های جهانه 

اصفهانم قشنگه 🥲💕

من برای مدتی دوست دارم توی شهر استراسبورگ و پاریس توی فرانسه و نیویورک در آمریکا زندگی رو تجربه کنم ...

اخه کی ک و ن زبان خوندن دارههه 🤣😭💔 

من با همه چیزش راضیم به غیر از زبان 

چون هم سخته هم حوصله سر بره هم وقت گیره