2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من میگفتم  بله اما بشرطی ک خونش جدا کنه

ماهی پنج تومن هم بده به من خرجی

والا شاهانه زندگی میکردم

من کم خرجم توام به خرجات و توقعاتت نگاه کن

خدایا دامن همه چشم انتظارها سبز بشه 🤲💚 

اگر بقیه معیارهامو داشته باشه قبول میکنم

اینجا هم نظرسنجی نکن زیر ۱۰۰ میلیون حساب نمیکنن

💕خداجونم بغلم کن به آغوشت محتاجم💕     تایپ  و تحقیق؛ دانلود مقاله و پاورپوینت با کمترین قیمت انجام میدم

بستگی داره البته اگه خونه داره مهم 

دوم من خودم وقتی شوهرم اومد خواستگاریم بیکار بود ولی در عوض اخلاق وهم کفو بودن مطمن بودم و میدونستم جنم کار داره بله گفتم شکر خدا الان هم رفته سرکار درحد خودمون خوبیم به هرحال دستمون ب دهنمون میرسه ب لطف خدا

من میگم حقوق حداقل ۲۰ تومن باشه 

ولی مثلاً اگر شغلش جوری باشه که جای پیشرفت داشته باشه قبول میکنم 

اما چون خونش با خواهرش تو یک ساختمونه جواب منفی میدم 

یعنی با حقوق کنار میام با خواهرش نه 

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

همین الان رفتم یه خورده مواد غذایی خریدم شده ۳ت 

دیگه خودت میدونی با حقوق ماهی ۱۵ت چطور میشه زندگی کرد...

خیلی دوس دارم از جمله‌ی«شما متوجه عرایضِ بنده نشدید»استفاده کنم...ولی معمولاً میگم «چرا حالیت نیس کصخل؟»😐کاش گوگل پلی یه طوری بود که میشد واسه بعضی ها شخصیت دانلود کرد😮‍💨واسه بعضی ها ادب 🤫واسه بعضی ها هم شعور 🌝 بعضیا تنظیمات کارخونشون خرابه ، یه سری صفات انسانی رو ندارن باید از گوگل پلی روشون نصب کنیم تا ادم بالغی شن!ناکامی از تولد همزاد بخت من بود...ندارم از تو شکوه این سرنوشت من بود...

بیشتر ببینید

اگه خونه ش رو‌جدا کنه اوکیه بالاخره زن هم کار میکنه ،این اقا هم جای پیشرفتدارن

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
بیشتر ببینید
چن سالتهحقوق بابات چقدره

۲۸سال 

باحقوق بابام چیکارداری این مهم نیست. مهم طرز زندگی کردن و رفتار و گفتارمونه. اگه هردواهل زندگی باشن بسم الله 

درموردپول و طلا هم خودم دارم خیلی.ولی مهم نیس مهم یه شریک خوبه که اهل زندگی باشه . همه چیم پول نیست

آرزومه ازدواج کنم امسال بختم بازشه. هرکی خوند یه صلوات به نیتم بفرسته ممنونم🙏 آرزوی اینو دارم ازدواج کنم و بچه داشته باشم با ذوق نگاش کنم وقتی بغلمه دستای کوچیکشو بگیرم و لذت ببرم و از این همه خوشبختی اشک بریزم.وقتی بزرگتر شد ببرمش مدرسه با عشق غذا درست کنم بعدبرم بیارمش. اونوقت هیچی از خدا نمیخوام دیگه 

بیشتر ببینید
حدودا چقده هزینه هات در ماه الان؟

روتین پوستی 3 تومن با ارایش 

لباس ام سالانه میخریم که اون ب کنار 

یوگا صورت ماهانه 2.500

یوگا بدن 3.850 

برنامه لاغری 500 

قرص ویتامین 550 

تراپی مو 655 

هیچ زیبا نبودی من تورا زیبا کشیدم بی جهت اغراق کردم دلبر و نعنا کشیدم .از داوینچی عذر میخام که عکس تورا مثل مونالیزا کشیدم تو نمیدانستی اصلا شهرزاد قصه ها کیست من هزار و یک شب از موهای تو یلدا کشیدم دلخوش نیلوفری در گوشه ی مرداب بودی من تورا مهتاب گون تا اسمان بالا کشیدم ..چشم تو معمولی اما من میان شعر هایم زورقی با پلک پارو در دل دریا کشیدم من چه بی انصاف بودم با ترازوی دلم که تار مویت را برابر با همه دنیا کشیدم .با چه رویی بعد از این نظامی بخوانم ؟! بس که مجنون بودم بیخود تورا لیلی کشیدم باورت شد تورا شاهزاده تو را قو کشیدم؟! بعد از این خوش باش با او میروم خاطراتت خاطرات اسوده باشد از خیالت پا کشیدم

بیشتر ببینید