2777
2789
عنوان

امسال هم نتونم کار پیدا کنم چی😭

185 بازدید | 30 پست

رشته ام حسابداری خیلی خلاق باهوش زبلم خیلی دنبال کارآموزی یا کمک حسابداری پیدا نمیشه واقعا خسته شدم جاهای دولتی هم که فقط پارتی آزمون و پول گرفتنه

کاش پیدا بشه حداقل همون کمک حسابدار بشم راضیم 😭

کیا مثل من دنبال کارن

حالا بذار امسال از راه برسه بعد ناله هارو شروع کنین،یکم دیدتون مثبت باشه

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پارسال من فارغ‌التحصیل شدم و سه روز بعد درست روز عید غدیر بهم زنگ زدن بیا مصاحبه و پذیرفته شدم  جایی که فکرش هم نمی‌کردم و دقیقا روز میلاد حضرت علی قراردادم رسمی شد 

امضای حضرت علی خورد پای قراردادم 

ایشالا که بابا حیدر خودش برات رقم بزنه

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
بیشتر ببینید
پارسال من فارغ‌التحصیل شدم و سه روز بعد درست روز عید غدیر بهم زنگ زدن بیا مصاحبه و پذیرفته شدم جایی ...

عزمزمه محیط زندگی موثره تهران خیلی جای پیشرفت و همچنین کلان شهرها اما شهرستان خیلی سخت گیر میاد ممنون

عزمزمه محیط زندگی موثره تهران خیلی جای پیشرفت و همچنین کلان شهرها اما شهرستان خیلی سخت گیر میاد ممنو ...

تو همین تهران هم خیلیا بیکارن 

از اون بالاسری بخواه تا برات رقم بزنه

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
بیشتر ببینید
پارسال من فارغ‌التحصیل شدم و سه روز بعد درست روز عید غدیر بهم زنگ زدن بیا مصاحبه و پذیرفته شدم جایی ...

امتحان استخدامی شرکت کردید؟

کجا رزومه گذاشتی زنگتون زدند؟

دانشگاه دولتی بودید؟معدلت بالا بود؟

امتحان استخدامی شرکت کردید؟کجا رزومه گذاشتی زنگتون زدند؟دانشگاه دولتی بودید؟معدلت بالا بود؟

بله دانشگاه دولتی معدلمم الف 

امتحان نه 

برای کارآموزی رفته بودم از کارم راضی بودن استخدام شدم

بیشتر ببینید
خب هیچی من ازادم یعنی امیدی هستمعدلمم زیاد خوب نیست

مهارت های مرتبط با رشتتو یاد بگیر مهارت مهمه

بیشتر ببینید