من اخر هفته پنجم بارداری هستم . بارداری پوچه هم سونو بهم گفت هم علاعم داشتم . الانم ب دکتر دسترسی ندارم .سه روزه که اندازه سه گرم زعفران غلیظ دم کردم و خوردم اما چیزی نشده. توروخدا بهم بگین چیکار کنم ک دفع بشه طبیعی.امپول هم نیازه؟ چه آمپولی بزنم . چه دمنوشی بخورم .
کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم. 🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻♀️😂😂😂
پنج هفتگی از کجا فهمیدن پوچه چرا سرخود زعفرون خوردی خدایاااااااااااااا
سونو بهم گفت که پوچه عزیزم و فقط گفت دمنوش بخور ک دفع بشه .. علاعم هم داشتم . کمی هم لک بینی داشتم و درد زیاد سمت راست زیر شکمم . الانم سه روزه که میخورم با ورزش . ولی هنوز چیزی نشده..روحیم هم خیلی بد شده .. اگه راهکاری برای دفعش دارین میشه بهم بگین 😓
سونو بهم گفت که پوچه عزیزم و فقط گفت دمنوش بخور ک دفع بشه .. علاعم هم داشتم . کمی هم لک بینی داشتم و ...
با زعفرون فقط خودتو داغون میکنی
در اون سونوگرافی رو هم باید گل بگیرن چون پنج هفته زوده برای تشخیص
امیدوارم به خاطر سقط عمدی دروغ نگفته باشی
اگه راست میگی لطفا دست نگهدار
یا خودش میوفته
یا سالمه و میمونه
دیگه زعفرون نخور
کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم. 🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻♀️😂😂😂
با زعفرون فقط خودتو داغون میکنی در اون سونوگرافی رو هم باید گل بگیرن چون پنج هفته زوده برای تشخیص ام ...
نه عزیزم اخه چرا باید دروغ بگم سه ساله ازدواج کردم . اقدام هستم . ولی بدنم ضعیفه .
دو بار هم سونو رفتم . که گفتن پوچه چون کمی خونریزی هم داشتم . حتا درد سمت راست ک خارج رحمی میگن تشکیل میشه . ک بهم گفت دمنوش بخور و گرمی . و بعد هم دیگ به تعطیلات خورد و دکتر متخصص نبود منم از درد زیر شروع کردم دمنوش که هنوز چیزی نشده خیلی روحیم بد شده هر روز گریه میکنم..
نه عزیزم اخه چرا باید دروغ بگم سه ساله ازدواج کردم . اقدام هستم . ولی بدنم ضعیفه .دو بار هم سونو رفت ...
نکن
نکن
نکن
لطفا دیگه کاری نکن
فقط صبر کن