2777
2789
عنوان

شادی و سرور خانواده شوهرم و عذای دل من

| مشاهده متن کامل بحث + 3588 بازدید | 140 پست

چه طور تحمل میکنی این همه حقارت رو

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

نو عروس یعنی چند وقته خونه خودتونید ،؟ ولی واقعا بالش روتختی و بالش خشکشویی نمی‌خواد

من۴ساله دوره نشون و عقد داشتیم.الان ی سالو نیمه عروسی گرفتی اومدیم خونه خودمون

نو عروس یعنی چند وقته خونه خودتونید ،؟ ولی واقعا بالش روتختی و بالش خشکشویی نمی‌خواد

جآنجایی منزل داشتیم.ماشین لباسشویی رو یک ماهه وصل نکرده هنوز

بازی بشورم باید بدم خشکشویی دیگه

من۴ساله دوره نشون و عقد داشتیم.الان ی سالو نیمه عروسی گرفتی اومدیم خونه خودمون

انشاا ک مشکلاتت حل شه و پایدار باشید 

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar

بیشتر ببینید
خاموادمو فحش میده اذیت میکنه و باز خانوادم مجبورم میکنن

وقتی خودت تصمیم بگیری هیچ کاری نمیتونن بکنن

بی زبونم هستی که مادرشوهر این طور سوار زندگیت شده 

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
بیشتر ببینید

من حس میکنم چنین آدمایی مدام در حال باج دادن به بقیه ان تا محبتشون رو بخرن چون از اون آدما محبت و عشق ندیدن جز وقتی براشون خرج میکنن . گدایی محبت می‌کنن. شما بی منت بهش محبت می‌کنی و ایشون نیازی نمی‌بینه باج بده بهتون تا دوسش داشته باشین. فعلا الویت مشکل روحیش خرید عشق خانوادشه حتی با تحقیر خودش. چنین آدمی که بیچاره اس

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
بیشتر ببینید

باید جدابشی اما نمیشی و چهل سال اینده درحلل ناله از این یارو و مادرشی مثل صدها هزار نفر دیگه توسایت 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟