2777
2789
عنوان

شادی و سرور خانواده شوهرم و عذای دل من

| مشاهده متن کامل بحث + 3588 بازدید | 140 پست
به نظرم وقتی میخواستی درس بخونی شوهر نمیکردی بهتر بود برای کنکور خوندن یعنی تعطیل کردن زندگیشوهرت خی ...

من چون شوهرم اشتباهات داشت رفتم سر درسوکنکور

اگرکامل بود وآینده میدیدم برای خودم هیشوقت آرامشم بهم نمیزدم

مهریمم مادرش گفت حتماباید۱۴شاخه گل بشه

اصلااجازه ای ندارم توی زندگیم‌.بهش میگم پول بده خودم برم بخرم میگه نه منو مامانم باید باشیم خودمون ل ...

چند سالته عزیزم؟

با پدر و مادرت درمیان بذار اگر آدم ترسویی هست یکی دو روز برو خونه پدر و مادرت بترسه طوری رفتار کن که انگار رفتی برای قهر ولی به خانواده فقط رفتارهاش رو بگو اما بگو برای دید و بازدید اومدی 

تاکید میکنم اگر آدمی هست که جدی میگیره این کارو انجام بده

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم ولی اگر بچه نداری به فکر باش مشاوره حتما برین واقعا میگم ببخشید اما باید خیلی همسرت آدم بی رگی ...

اره یه زن پاکدامن و وفادارم

😭❤️‍🩹اما اون آبرو برای من نذاشت

من چون شوهرم اشتباهات داشت رفتم سر درسوکنکوراگرکامل بود وآینده میدیدم برای خودم هیشوقت آرامشم بهم نم ...

الان ۱۴ شاخه گله ؟

گیر عجب خانواده ای افتادی ولی 

شخصا مهریه سبک دوست دارم ولی باید خود عروس تعیین کنه نه کس دیگه

قشنگ مشخصه قصدشون عجب آدم هایی مضخرفیینننن

درس خوندنی که زندگی رو تعطیل کنه اشتباهه کنکور دادن تو این موقعیت اشتباهه روبالشتی رو که نمیدن خشکشو ...

من خدمتکار اومدن کل زندگیمو مرتب کردن

قالی هامم ک دادم شستن

ماشین لباسشوییم هم بخاطر جابجایی منزل هنوز نصب نکرده بعد یک ماه اومدن توی خونه جدید

خودم لباسامو بادست میشورم‌.تمام رنگش رفته

اونارو هم خودم بادست بشورم بدریخت میشه

یا بالباسشویی بایدبشورم یا بدم خشکشویی دیگه

ددس خوندن و به جایی رسیدن خیلی واسه یه زن خوبه ولی استارتر دیگه داره خیلی بی رویه پیش میره کتابخونه ...

سآلن مطالعه برای کنکوریا

۴میلیون پول دادم از مامانم گرفتم شوهرم نداد حتی

آخه وقتی میبینم عیدی ب ای من نیس.گفتم چطور خودمو گمو گور کنم و عذاب نکشم ازاین شوهرم خانوادش

عزیزم به هر دلیلی خونه تکانی وظیفه خانم نیست زندگی تعطیل نشده آقا برای رفت و رو و پخت و پز ازدواج ن ...

من وقتی میبینم خونه و لوازمم هنوز ناقصه واقعا نمیتونم ذوق داشته باشم

دیروز منو مادرشوهرم کنارهم نشسته بودیم من بالباس مشکی و موی رنگ نشده و صورت اصلاح نکرده

ولی مادرشوهرم کاشت ناخون و موی رنگ شده و سفره هفت سین چیده شده

تا تلویزیون نماد و ساز سال نور و نشون داد گفت جاااان.ولی من یه غمی اومد توی دلم بعد از ساز سال نو

گفتم این میگه جان و لذت میبره ولی همین آدم باعث شده من لذتی نبینم اززندگی و پول شوهرم

چند سالته عزیزم؟با پدر و مادرت درمیان بذار اگر آدم ترسویی هست یکی دو روز برو خونه پدر و مادرت بترسه ...

من۲۷سالمه

اوووه خیلی پرروه زنگ میزنه ب پدرمادرم توهین میکنه و فحاشی میکنه

ازخداشه ک یه بهونه بگیره برای جدایی

الان ۱۴ شاخه گله ؟گیر عجب خانواده ای افتادی ولی شخصا مهریه سبک دوست دارم ولی باید خود عروس تعیین کنه ...

اره۱۴شاخه گله

تصمیم میگیرن برام ک باید درس نخونم و بزارم کلا کنار

و ازاین ب بعد برم برای مادرشوهرم غذا درست کنم

چرا این قدر خرج میکنه برای خانوادش؟

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...

نو عروس یعنی چند وقته خونه خودتونید ،؟

ولی واقعا بالش روتختی و بالش خشکشویی نمی‌خواد 

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar

بیشتر ببینید