2777
2789
عنوان

قبل ازدواج خوشگل بودم الان زشت شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1024 بازدید | 39 پست
استرس ک خیلی دارم اشتهامم کاملا از دست دادم 😔

خب به خاطر همینه 

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

تازه ازدواج کردی وابسته به خانواده ات بودیمگه همسرتو دوست نداری

اره حدود 5 ماهه ازدواج کردم شوهرمم سر هر چیزی خیلی باهام اختلاف نظر داره و سریع هم بهش بر میخوره قهر میکنه و دیگه بهم محل نمیده منم از فکر و خیاله بخدا اینجور شدم

هی تو اره تو با خود خودتم ک داری اینو میخونی دیگه نبینم بشینی برای چیزی که فردا اهمیت نداره غصه بخوری  هااا مگه از تو چند تا توی دنیا هست ک چشمایی ک به اون خوشگلی داری پر از ناراحتی باشه؟؟ مگه کسی ک اینقدر خوشگله اینجوری باید اخم کنه؟ حالا که تا اینجا رو خوندی خواستم بگم خیلی زیبایی خیلی😍😍 حالا بخند اینجوری نه ها😊 اینجوری بخند😁😁😁 افرین روز خوبی داشته باشی😍😍😍

بیشتر ببینید
چرا ؟ مشکلتون چیه

باهام اختلاف نظر داره منو درک نمیکنه وقتی خانوادش دخالت بی جا میکنن اصلا جوابشون نمیده خیلی اذیتم 😔

هی تو اره تو با خود خودتم ک داری اینو میخونی دیگه نبینم بشینی برای چیزی که فردا اهمیت نداره غصه بخوری  هااا مگه از تو چند تا توی دنیا هست ک چشمایی ک به اون خوشگلی داری پر از ناراحتی باشه؟؟ مگه کسی ک اینقدر خوشگله اینجوری باید اخم کنه؟ حالا که تا اینجا رو خوندی خواستم بگم خیلی زیبایی خیلی😍😍 حالا بخند اینجوری نه ها😊 اینجوری بخند😁😁😁 افرین روز خوبی داشته باشی😍😍😍

بیشتر ببینید
خب به خاطر همینه

چکار کنم😔دوس ندارم از جلو اینع رد بشم بخدا روی کمدمو ک اینه داره رو با برگه پوشوندم چون میرم جلوی اینه ساعت ها ب خودم نگاه میکنم و خیره میمونم و غصه میخورم 

بیشتر ببینید
شوهر ادم خوب باشه ادم میشه مثه پنجه افتاب

😔😔😔

بیشتر ببینید
بجای غصه خوردن فکرتو بزار‌رو‌خپدت تا دیرنشده خودتو‌درست کن

اشتها ندارم میوه میمونه تو یخچال خراب میشه غذا ک میپزم اصلا هیچی نمیخورم خورد و خوراکم شده اندازه بچه 5 ساله چکار کنم؟؟ شما بگو

بیشتر ببینید

جواب هوش مصنوعی

تغییرات بعد از ازدواج طبیعی هست، چون هم فشارهای روحی و هم تغییرات تغذیه و سبک زندگی روی بدن و چهره تأثیر می‌ذارن.

استرس و فشار روحی → می‌تونه باعث کاهش وزن، جوش، تیرگی زیر چشم و حتی ریزش مو بشه.
تغییر در تغذیه → شاید به اندازه قبل مواد مغذی دریافت نمی‌کنی.
تغییرات هورمونی → گاهی ازدواج، تغییرات خواب، یا مصرف قرص‌های پیشگیری از بارداری روی هورمون‌ها اثر می‌ذاره.
کمبود ویتامین‌ها → کمبود ویتامین‌های B، آهن و امگا ۳ می‌تونه روی پوست، مو و فرم صورت تأثیر بذاره.

💖 ۱. تغذیه رو اصلاح کن
🔸 بیشتر پروتئین بخور (تخم‌مرغ، ماهی، مرغ، عدس، نخود، گردو، بادام).
🔸 آب زیاد بنوش (روزانه ۸ لیوان).
🔸 میوه و سبزیجات تازه بخور، مخصوصاً هویج، گوجه، پرتقال، آووکادو و خیار.
🔸 مغزها (مثل گردو، بادام، فندق) و روغن‌های سالم (روغن زیتون و کنجد) رو توی رژیمت بیار.

💆‍♀️ ۲. مراقبت از پوستت رو جدی بگیر
🔹 هر شب قبل خواب صورتت رو با شوینده مناسب بشور.
🔹 از ماسک‌های طبیعی استفاده کن (مثلاً عسل + ماست برای روشن شدن پوست).
🔹 کرم دور چشم بزن تا تیرگی کمتر بشه.
🔹 هر روز ضدآفتاب استفاده کن.
🔹 برای جوش‌ها، یه دکتر پوست برو. ممکنه یه عدم تعادل هورمونی باشه که نیاز به درمان داره.

🏋️‍♀️ ۳. وزنت رو تثبیت کن و صورتت رو پر کن
🔸 شیرموز با عسل بخور.
🔸 شیره انگور، خرما یا توت رو توی برنامه غذایی بذار.
🔸 ورزش‌هایی مثل یوگا و حرکات مخصوص پر شدن صورت رو امتحان کن.

🧘‍♀️ ۴. استرس رو کم کن
🔹 مدیتیشن و یوگا کمک می‌کنه.
🔹 به خودت بیشتر برس و کارهایی که دوست داری انجام بده.
🔹 اگه ذهنت درگیر مشکلات و استرس‌های زیاد شده، با یه مشاور صحبت کن.

زیبایی فقط ظاهر نیست، جذابیت توی حس و حالیه که از خودت داری.
اول از همه، خودت رو دوست داشته باش. آینه رو بغل کن و بدون که زیبایی واقعی از درون تو میاد!

تو با بی وفایی به خاکم نشوندی🥹منه ساده دل رو به غربت کشوندی🫢نمیبخشمت من ببین روزگارم🤒ببین از جدایی چه بر سینه دارم😪

جواب هوش مصنوعیتغییرات بعد از ازدواج طبیعی هست، چون هم فشارهای روحی و هم تغییرات تغذیه و سبک زندگی ر ...

ممنون عزیزم 

بیشتر ببینید