2777
2789
عنوان

این پوشش بدن نمام اذیتم میکنه

886 بازدید | 43 پست

همیشه مامانم میره برام خرید میکنه  . کلا هر لباسی دارم سلیقه اونه . خلاصه همیشه برام مانتو خیلی کوتاه میخره طوری که مانتوهام تا زیر نافن یا کمی از این بلند تر خب وقتی هم نوبت به شلوار میرسه نمیزاره تنگشو بپووشم میگه (عیبه نه پاهات دیده میشن) 

از نظرم اینجور سلیقه نرمال نیست . منم با مانتو زیر نافی تو جمع نمیتونم پاشم راه برم یه لحظه خم شم کفش پا کنم هر موقعم که پا شدم باید بکشمش پایین کلا همش دستم تو مانتو هام میشن  چرا اخه  . به شما هم میگن باید مانتو کوتاه بپوشی ولی شلوار تنگ عمرا

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

کراپ کت؟

یا کراپ 

لطفا با دقت امضام خونده بشه حس ششم هستم فقط حس خالی نیست دقیق جواب میدم هرکی خواست باید تلگرام داشته باشه و لینک فااال هوش استارت بزنه بعد جواب میدم فقط فقط درخواست قبول میکنم((((سوالاتی مثل اینکه رنگ لباسم ماه تولد اینارو نگید لطفا و اینکه چجوری جوابتون میدن سوال نفرمایید فقط اونایی که لینک فااال هوش استارت نزدن بیان نه اینکه استارت زده باشن بعد بیان بگن و رایگان انجام میشه هزینه‌ای نداره.....ریپلای نمیخونم و فقط فقط درخواست و بچه‌ها این لینک فااال هوش واسه فال‌هاش نمیخوام💁🏼‍♀️

بیشتر ببینید

کلا چیزی رو نمیدم بقیه بخرن 

ولی مامانمم هدیه ک مسخره سلیقمو می‌دونه نه بلند میخره نه کوتاه معمولا زیر باسنن 

اینطوری خودم راحت ترم والا ملت هیز همینجوری هم زل میزنن چ برسه اونجور باشم 

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚

چند سالتونه 

خودتون تصمیم بگیرین 

با مادر برین خرید 

نذارین کسی تو هیچ موردی زور بگه بهتون 

هر چه دوست دارین بخرین

از بعضی کاربرا یه رفتارایی میبینم که ..❌خب دلایل متفاوته 👈نیاز به دیده شدن 👈نیاز به تایید دیگران 👈عدم اعتماد بنفس 👈حسادت و..❌❌لا به لای همه این خودخواهی ها یادمون باشه دلی رو نشکونیم ❌چون عقاید ،لایف استایل، نوع پوشش، طرز تفکر،حتی پروفایل،،،دیگری و نمیپسندیم❌اجازه نداریم دل کسی رو بشکونیم ❌ما نمیدونیم چقدر زندگی به دیگری سخت گرفته ❌👈سخت ترش نکنیم ♥تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

بیشتر ببینید

اولین باره یه مامان اینطوری میبینم

برادرم، کتاب هایی برای من بفرست که پایانی خوش داشته باشند، هواپیمایی به سلامت فرود می آید ، جراح لبخند زنان اتاق عمل را ترک می کند، پسر کور بینایی اش را باز می یابد، عشاق سرانجام یکدیگر را یافته اند، عروسی در راه است، تشنگان به آب می رسند، به نان و آزادی....
بیشتر ببینید