2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 557 بازدید | 56 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخه توقعات دختر خانم ها خیلی زیاد شده

توقعات اقایونم کم از خانوم ها نداره 

دختر مستقل و شاغلو جهیزیه خوب و کارای خونه و اشپزی خوب و.... 

عیب رندان مکن ای زاهد پاکیزه سرشت/که گناه دگران برتو نخواهند نوشت*** من اگر نیکم اگر بد تو برو خودرا باش/هرکسی آن درود عاقبت کار که کشت (حافظ)

توقعات اقایونم کم از خانوم ها نداره دختر مستقل و شاغلو جهیزیه خوب و کارای خونه و اشپزی خوب و....

دقیقا طرف ما جهیزیه با دختره 

به سختی باید جهیزیه هم بدیم

ماما دانشجوم فعلا

رشتت هم که خوبه. تمرکزت رو بزار روی درست، ازدواج از دور قشنگه، توی این سن هم اصلا خوب نیست، صبر کن درست تمو شه و استخدام شی اون موقع به ازدواج فکر کن. ازدواج چیزی نیست دنبالش باشی، باید پیش بیاد. 

قد: ۱۶۵  وزن اولیه:۷۳  وزن اکنون ۶۹   وزن هدف  ۶۰

دقیقا طرف ما جهیزیه با دختره به سختی باید جهیزیه هم بدیم

والا دختر عروسی نخواد خونه و ماشین نخواد مهریه نخواد یاکم بخواد خب اوکی اینا اوکیه 

ولی هم جهیزیه خوب بیاره هم شاغل باشه تو خرجا کمک کنه هم خونه داری و دستپختش خوب باشه هم لوند باشه

چخبره واقعا

عیب رندان مکن ای زاهد پاکیزه سرشت/که گناه دگران برتو نخواهند نوشت*** من اگر نیکم اگر بد تو برو خودرا باش/هرکسی آن درود عاقبت کار که کشت (حافظ)

رشتت هم که خوبه. تمرکزت رو بزار روی درست، ازدواج از دور قشنگه، توی این سن هم اصلا خوب نیست، صبر کن د ...

ادم تحت تاثیر دوستان و همسناش قرار میگیره 

من واقعا یه تایمی همه دوستام تو رابطه بودن یا ازدواج کرده بودن حس میکردم باید منم دوست پسر داشته باشم🤦🏻‍♀️

رشتت هم که خوبه. تمرکزت رو بزار روی درست، ازدواج از دور قشنگه، توی این سن هم اصلا خوب نیست، صبر کن د ...

اتفاقا چون مسیر درس و دانشگاهم تقریبا مشخص شده  الان تمام فکرم شده همین مسئله ... خیلی از بچه ها رل میزنن و اینا ولی من نمیرم دنبالش دلم یه زندگی پر از آرامش میخواد ... مخصوصا وقتی اطرافم رو میبینم......

ادم تحت تاثیر دوستان و همسناش قرار میگیره من واقعا یه تایمی همه دوستام تو رابطه بودن یا ازدواج کرده ...

شاید دلیلش همینم باشه چون تمام دوستام ازدواج کردن ...