2777
2789
عنوان

قهوه اثر نداره

163 بازدید | 22 پست

چرا آخه من کلی درس دارم هرچی قهوه میخورم که خوابم نگیره انگااار نه انگار مثه خرس میخوابم به حدی که اصلا نمیتونم کنترلش کنم انگار بیهوش میشم خیلی بده توروخدا اگه تجربه دارید بگید 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

قهوه با نوشابه انرژی زا بخور..البته کم بخور

نههههههه 

سنگکوب میکنه 😐😐😐😐

توف و لعنت بر من اگه بیام سایت. اگه منو دیدی فحش بده بگو مگه قرار نبود دیگه نیای اینجا پس چییییییی شد 😭😭😭 خدایا لطفا دیگه نیام لطفاااااا 

خب ویتامین دی و بی بدتت را چک کن اگه بش از حد خوابت میبره .

و اینکه اگر چند روز  بیخواب بمونی هر چقدر هم قهوه بخوری بدن نمیتونه بیدار بمونه هر کار کنی خوابت میبره 

زیادی ک بخوری بدنت مقاوم میشه ب قهوه

برو بیرون سرت آفتاب بخوره

انرژی لازمم داری  درس خوندن کلی انرژی آدمو میسوزونه بخودت باید برسی استراحت کافی نداشته باشی حافظت خوب کارنمیکنه

شکلات و کاکائو انرژی خوبی داره بخور مدام بخور

آب هم خوبه خوابتو میگیره یاپاشو قدم بزن یکم بدنت تحرک کنه  ثابت وانیستا

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
سایفون چیه

سایفون یه دستگاه قهوه‌سازه که با بخار و خلأ کار می‌کنه آب با حرارت بالا میره، قهوه دم می‌کشه و بعد با خلأ برمی‌گرده پایین قهوه‌ش شفاف خوش‌عطر و متعادل‌تر از بقیه روشاس