2777
2789
عنوان

ازدواج

557 بازدید | 56 پست

سلام به همگی

دلیل نداشتن خواستگار چیه ؟برای  ازدواج  چ دعایی خوبه؟ باید چ کار کنم؟ بیشتر دوستام ازدواج کردن و تشکیل زندگی دادن 

منم دلم میخواد برم سر خونه زندگیم 

ازدواج شماها سنتی بوده  ؟  چطوری با همسرتون آشنا شدین؟ 

ساعت ۶ صبح چرا باید به شوهر فکر کنی😑

خواستگار کمه چون اوضاع اقتصادی خوب نیست فراهم کردن یه زندگی ساده و معمولی خیلی سخته حتی اگه عروسی و خرجای دیگه ازش کم بشه

عیب رندان مکن ای زاهد پاکیزه سرشت/که گناه دگران برتو نخواهند نوشت*** من اگر نیکم اگر بد تو برو خودرا باش/هرکسی آن درود عاقبت کار که کشت (حافظ)

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تنها سوره ای که برای ازدواج اومده سوره طاها هست

دانشجوی رشته حقوق👩🏻‍⚖                                                    تکنسین داروخانه💊                                                           مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

بیشتر ببینید

سلام

چله سوره احزاب برای ازدواج و نماز استغاسه به حضرت فاطمه زهرا س بخون 

من چند سالیه که نائب دخترا میشم با این دو تا چله بختشون باز شده

شاید چشم زخم و حسود زیاد داری که باید حرز امام جواد علیه السلام تهیه کنید همیشه همراهتون باشه 

توکل بر خدایت کن

ساعت ۶ صبح چرا باید به شوهر فکر کنی😑خواستگار کمه چون اوضاع اقتصادی خوب نیست فراهم کردن یه زندگی ساد ...

می‌دونم شرایط بده ولی خیلی ها دیدم با شرایط بد تر از من تشکیل زندگی دادن

شاغلی یانه؟ الان شاغل بودن بخاطر شرایط اقتصادی گزینه مثبتیه. و اینکه باید ارتباطاتت رو زیاد کنی، برو کلاسی باشگاهی جایی، نیاز نیست محیطش حتما اقا داشته باشه. من خودم باوجود دوتا بچه تو باشگاه دوتا خاستگار پیدا کردم😅

قد: ۱۶۵  وزن اولیه:۷۳  وزن اکنون ۶۹   وزن هدف  ۶۰

شاغلی یانه؟ الان شاغل بودن بخاطر شرایط اقتصادی گزینه مثبتیه. و اینکه باید ارتباطاتت رو زیاد کنی، برو ...

بله شاغلم اما حس میکنم کلا واسه من جور نمیشه. دوتا خواستگار داشتم قبلاً بهم خورد :/

۲۱

فقط ۲۱ سالته؟ حرفمو پس میگیرم بشین سرجات دختر، بفکر درس و دانشگاهت باش، خداوکیلی چرا از الان خودتو توی دردسر تزدواج میندازی؟ دوستات ازدواج کردن؟ خب دوست مجرد پیدا کن. ول کن تورو قران فکر کردم سی و اندی داری که نگرانی

قد: ۱۶۵  وزن اولیه:۷۳  وزن اکنون ۶۹   وزن هدف  ۶۰

من خودم دیر ازدواج کردم تا ۳۵ سالگی خواستگار نداشتم 

رفتم اداره ای برای پیگیری یه موردی یکی از کارمندا ازم خوشش اومد و از طریق پرونده شماره ام رو در آورد و درخواست ازدواج کرد

انشالله برای شما هم پیش بیاد 

راستش بختم بسته بود باز کردم تا این کار رو کردم ازدواجم جور شد