2777
2789

بنظرتون قطع ارتباط کنم باهاش 

دیگه کلافم کرده خب به من چه که حالا مثلا چقدر خوبی یا هر چرت دیگه ای 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

😐😐

مثل دوستمه. واقعا قطع ارتباط کردم خوشم نمیادد از اینجور ادما

به جای کوچیک کردن دیگران ، خودت بزرگ شو ، به جای نشستن و حسرت خوردن ، بلند شو و برای آرزوهات بجنگ...🤍✨️آقایون ریپلای نکنید لطفا.

من خاهرم از خودم کوچکتره هر وقت از خودش تعریف میکنه منم تشویقش میکنم خوشحال میشم باهاش ازش تعریف میکنم😐

💜 جهت حل شدن مشکلم و قبولی خواهرم در کنکور به دعاتون نیاز دارم💜

من خاهرم از خودم کوچکتره هر وقت از خودش تعریف میکنه منم تشویقش میکنم خوشحال میشم باهاش ازش تعریف میک ...

جدا من با تعریفاش مشکلی ندارم ولی انگار موفقیت های منو نمیخاد

خانواده خوب هم شانس میخواد واقعا

دقیقااااااااااااااااااااا کسی که از خانواده شانس نداشته چطور از شوهر شانس داشته باشه 

ببین من کاریش ندارم همه بهش میگند خیلی خوشکل اصلا برام مهم نیست ولی اگه یه نفر به من بگه خوشکل آتیش میگیره آخه چرا تو که بیشتر طرفدار داری برو پی کارت دیگه فقط برام دعا کن