2777
2789
عنوان

سلام لطفا کمکم کنید بی تفادت رد نشید خواهش میکنم تا بدونم چیکارکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 204 بازدید | 21 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بسم الله اینا چیه مینویسی

سلام بسم‌الله الرحمن الرحیم الله خدا شکرگزاری است اللعم صل علی محمد(صل الله علیه وآله وسلم)وآل محمد(صل الله علیه وآله وسلم)وعجل فرجهم‌خداالله الله خداپیامبرالله امام  زمان قرآن کریم الله قرآن‌مجیدالله قرآن الله خداخدامادرخانم سادات الله خدامادرخانم سادات الله خدامادرخانم سادات الله خداخانم خانم سادات الله خدامادرخانم سادات الله خدا الله خداعمه خانم سادات الله خدادخترخانم خانم سادات الله خدا الله خده خداوند منان خداالله خداالله قرآن‌الله خداخانم خانم سادات الله خدا مادرخانم سادات الله خداخداشکراخداشکرت خانم خانم سادات خداالله دخترخانم خانم سادات الله خدا خداالله مادرخانم سادات الله خداپرودگاردوعالم خدا خداوندمنان خداالله الله خداخداالله خداشکرت قرآن نمازخداجادرخااالله شکراخداشکرت الله شکرت🕋🫀🕋🚩🏴✅️🕋🕋🕋🕋💚🕋🕋🕋

سلام یک دنیا ممنون

عزیزین.

الهی براتون بهترین هارقم بخوره

ی حدیث داریم 

کسی که بسم الله روی زمین ببینه برداره به احترام خدا

خدا هم همیشه حرمتش و نگه میداره

عزیزش میکنه...

الهی همیشه باعزت و عاقبت بخیرباشین شما که به احترام خدا و اهل بیت اهل رعایتین  زیرسایه امام زمان عج الله ♡♡♡♡♡

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)
عزیزین.الهی براتون بهترین هارقم بخورهی حدیث داریم کسی که بسم الله روی زمین ببینه برداره به احترام خد ...

سلام تشکرازشما همچنین خودتون دعاهای خیر نصیبتون بشه انرژی خوبش برگرده به شما و تاخانواده وبچه هاتون انشاءالله انرژی مثبت باشین الله خدا