2777
2789

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

يكساله باهميم بيش از حد همو دوس داريم ولى ى بحثى شد اين اينجور شد تو اين كات منو ى جايى ديد اومد تو ...

خب به نظر من کات نکن ولی اصلا اویزونش نباش که بدتر میشه یعنی همش تو زنگو پیام نده بزار اونم بیاد و بهش به پیام کوتاه بده بگو چرا انقد سرسنگینی سردی چه دلیلی داره رفتارت اذیتم می‌کنه باید جوابتو بده و براش دلیل داشته باشه که بتونین حلش کنید اگه گفت نه سرد نیستم و فلان بیسان و دلیلی قانعی نیاورد چند روز صبر کن ببین رفتارش تغییر می‌کنه یا نه تو این دو سه روز اصلا پیگیر نباش و به هیچ عنوان زنگو پیام نده اجازه بده با خودش خلوت کنه تصمیم بگیره اگه تغییر کرد که اوکی ولی اگه دوباره سرد بود دیگه اینجا تصمیم با خودته که کات کنی یا یه یکی دو هفته سرد رفتار کنی مثل خودش که ببینی تکلیف چی میشه

خب به نظر من کات نکن ولی اصلا اویزونش نباش که بدتر میشه یعنی همش تو زنگو پیام نده بزار اونم بیاد و ب ...

بنظرم اين سوال رو نميشع ازش بپرسم جوابى نميده 

فعلا فقط پيام بهش نميدم حتى اگر شده دو هفته تا ببينم چ واكنشى داره اون ب بودن من عادت داشته ميفهميده من هر رفتارى كنم اين هست و باهام كنار مياد 

بنظرم اين سوال رو نميشع ازش بپرسم جوابى نميده فعلا فقط پيام بهش نميدم حتى اگر شده دو هفته تا ببينم چ ...

یه چیزی بگم نمی‌دونم اشتباهت چی بوده ولی پسری که دوست داشته هرچیزیو میبخشه و نادیده میگیره و رابطه رو ادامه میده ( به جز خیانت ) این بحثش کلا جداست 

حالا بازم تصمیم با خودته 

عین خودش باش محلش نذار محبت کرد محل نذار تیکه انداخت دعوا کرد محل نذار انگار ک وجود نداره نمیبینشیا ...

باشه توروخدا دعاكنيد دو هفتع بتونم دوام بيارم سمتش نرم خيلى خودشو ميگيره غرورم له ميكنه

فعلا سرد جوابم ميدع منم واتسابم رو پاك كردم بدون دعوايى چيزى ميخام ى ماه نباشم

منم دقیقا همین الان 

واتساپمو پاک کردم 

و‌میخوام یک مدت نباشم 

ما دو هفته اس بحث داریم و بهم کم محلی میکنه 

دیگه تصمیم گرفتم تاوقتی سراغمو نگیره نرم سراغش