2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بعد مژه بلند میش میریزه میترسم بریزه ؟

شما صورتتو ملایم میشوری چشم و پلک هاتم آروم میشوری چربی نمونه

اول آخر ک ۲۷ روز دیگه میری ترمیم همه همه اش ک نمیریزه همون جوری هم نمی مونه ک !!!

مرلین هستم از نوع مورنو🫶🏻 👩🏼نه مونرو🙌🏻

شما صورتتو ملایم میشوری چشم و پلک هاتم آروم میشوری چربی نمونهاول آخر ک ۲۷ روز دیگه میری ترمیم همه هم ...

اولین بار تجربه ندارم 

مژه اکتنشن مهم نیس بریزه منظورم مژه ی خودم عزیزم

اولین بار تجربه ندارم مژه اکتنشن مهم نیس بریزه منظورم مژه ی خودم عزیزم

مژه خودت رشد می کنه از بچه مژه شروع میشه تا مژه بالغ الان اکسنشن هایی ک روی مژه بالغ هستن با همون مژه رشد میکنن میان بالاتر !!! مژه های پیر ک روشون بازم اکستنشن هس میریزع خالی میشه جاش یه بچه مژه درمیاد برا همین ترمیم داره چون چرخه رشد مژه متوقف نمیشه

اگه مژه کار شما کارش خوب و حرفه ای باشه مژه ها تار ب تار با اصول اکستنشن بشن هیچ ضرری برای مژه های خودتون نداره البته پیشنهادم اینه بعد از یه مدت مژه هاتون رو بردارین ب اون بچه مژه ها استراحت بدین تا کامل پر بشن

عزیزم ممنونم پاسخم میدید مژه ها که چسب میریزه بعد بچه نژه درمیاد معلوم نیس خالی میش قشنگ پلکم ترسید ...

اره دیگه اکستنشن زیاد و مداوم مژه هارو خب چرخه طبیعی شو دستکاری میکنه هم اون قدیمی ها هم بالغ ها 

و در نهایت بچه مژه ها می مونه ک طول میکشه رشد کنه برا همونم هس سر ترمیم بین مژه ها خیلی خالی میشه چون کم کم روزی ۷ تا تار مژه از دست میدیم و خبر نداریم

شما نگران نباش بعد عید با وازلین تو خونه ریمو کن نهایت اون مونده تارهارو