2777
2789
عنوان

با بابام دعوام شد تروخدا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 777 بازدید | 91 پست
مامانت کجاست ؟مگه بچه موظفه تو خونه پدر کار کنه ؟دختر میارین یا حمال سر جالبز ؟چه پدر بی ابرویی نترس ...

عزیزم میدونم مخاطبت استارتر هست ولی دیگه حرف شما منطقی نیست ۱۴ سال بچه نیست و در حدی باید تو کارای خونه سهیم باشه نه فقط بازی و... مثلا تا همون حدی که انجام داد ولی این وسط لحن پدرش و تهدیدش اصلا خوب نبود

👊

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

کار کردن تو خونه تمیزکاری عرفش و قانونش با دختر نیست با زن خونس اگه هفت سسن هنوز چیده نشده مشکل ماما ...

ولی صدحیف که مامانم همیشه طرفداری بابامو میکنه 

وقتی که من باباهای بقیه رو میبینم کع کلی بچه هاشونو دوست دارن و بهشون عشق میورزن ولی بابای من اینجوریه واقعا قلبم میشکنه..

مامانت کجاست ؟مگه بچه موظفه تو خونه پدر کار کنه ؟دختر میارین یا حمال سر جالبز ؟چه پدر بی ابرویی نترس ...

باهاش یه بار قوی حرف زدم از خونه انداختم بیرون کلید خونه رو هم ازم گرفت حتی نزاشت وسایلمو جمع کنم شب رو تو راه پله موندم

وقتی کلی فحش بست بهم چجوری با ارامش بهش بگم؟😭

بیخیال عیدتو خراب نکن یه روزی میفهمی اینا اصلا مشکل نیست و حتی ارزش گریه کردنم نداشته 

الان بهترین دوران زندگیته بخاطر چرت و پرت خرابش نکن 

برو به بابات بگو اگه فکر میکنی اشتباهی کردم معذرت میخوام 

باهاش کل کل نکن منطقی باش بذار به عنوان یه دختر عاقل و فهمیده بشناسدت که اذیتت نکنه 

الانم برو بخواب و به قشنگیای زندگیت فکر کن 

من تو‌خونه بابام خیلی رنج کشیدم ولی الان بااینکه زندگیه خوبی دارم دلم میخواد یه روز دیگه برگردم به مجردی و حس و حال اون روزامو داشته باشم 

قدر این روزها رو‌بدون و الکی خرابش نکن

عزیزم میدونم مخاطبت استارتر هست ولی دیگه حرف شما منطقی نیست ۱۴ سال بچه نیست و در حدی باید تو کارای خ ...

من نگفتم کار نکنه 

من همچین چیزی گفتم 

گفتم تو کارا کمک باش 

اما وووووظیفش نیست 

بچه وظیفه ای نداره تو خانواده ای که به خواست خودشون این بچه رو اوردن و بهش نون اب میدن کار بکشن 

بحث اسی فرق داره پدرش داره ازش کار میکشه ووظیفش میدونه 

مطمئن پدر مادر اگه ادم باشن اگه انسان باشن بچه خودش فهم شعورش میرسه که تا جایی که توان داره بارواز دوششون برداره خود من مادرم ۷سال شاغلع دست به سیاه سفید در طول هفته جز اخر هفته ها به خونه نمیزنه من دارم انجام میدم دقیقا همه میگن انگار من مادر خونم نه مادر خودم 

حتی دیگع مهمون میاد مامانم پا نمیشه 

ولی خب اکثرا تشکرمیکنه و میگه اگه تو نبودی من قطعا به مشکل میخوردم این یعنی قدر شناسع کارمه اما اگه یه روز پدرم یا مادرم بخوان بگن و پاشو اینکارو کن ببینم وگرنه ابروتو میبرم دیگه یه قدمم بر نمیدارم 

اینقدر از پدر مادرا قدیسه نسازین 

هر مرد وزنی که بچه میارن پدر مادر نیستن 

این بچه نوجوانه

بابد همه زندگیش درس و مهارتش باشه حالا کمکم بده توخونه

من نگفتم کار نکنه من همچین چیزی گفتم گفتم تو کارا کمک باش اما وووووظیفش نیست بچه وظیفه ای نداره تو خ ...

خیلیییی خیلییی ازت ممنونم عزیزدلم❤باهات کاملا موافقم ولی بابام تهدیدم میکنه این حالمو بد تر میکنه

ولی صدحیف که مامانم همیشه طرفداری بابامو میکنه وقتی که من باباهای بقیه رو میبینم کع کلی بچه هاشونو د ...

مادر یعنی لیدر خونه عزیزم 

از چشم مادرتم ببین اگر پدرت اینقدر بی حواسه بهت 

نمیکم میتونه ازش پدر واقعی بسازه چون پدر بودن یه نقششه که خود منقش باید بازیش کنه 

اون حس مردانه حمایت گری باید بیاد که بتونی پدر باشه

اما مادرتم کم اتیش بیار معرکه نیست حس میکنم میخواد تو کمم دستش باشی پاس بده به تو وگرنه مادرت میتونه جلواون بگه کمک کرد 

و بعدا به خودت بگه مامان کمکم کن دست تنهام 

و اجازه نده کار به اینجا بکشه 

مامانت زن تمیز و زندگی بکنه ؟

باهاش یه بار قوی حرف زدم از خونه انداختم بیرون کلید خونه رو هم ازم گرفت حتی نزاشت وسایلمو جمع کنم شب ...

اللن سنت کمه قربونت برم 

به ۱۸که رسیدی اگر یکبار دیگه همچین غلطی کردن بلند میشی میری پاسگاه میگی منو کردن بیزون 

واقعا بعضی به اصطلاح پدر ماپر شورررشودراوردن هیچکس نیست بزنه تو دهنشون 

الان فکر ذکرت درست باشه 

مادر بزرگ پدر بزرگ نداری؟