2777
2789

این پیام دوستمه گفت براس تاپیک بزنم دوستم خادم حرم حضرت شاهچراغ هست 

گفت تهرانیا خیلی اذیت میکنند میگن دست بهم نزن نمیخام کیفمو بگردی آه فلان و..... لطفا لطفاً هرجایی آداب خاص خودشو داره شما وقتی داری میری زیارت آداب خاص خودشو داره بابازار فرق میکنه

باردار نیستم تیکر ان شاالله خونه خریدنم هست و ان شالله باردار بشم به دعای شما نی نی سایتی ها خیلی اعتقاد دارم دعا کنید تا خرداد هر دوش برام تیک بخوره

حتی مسجد.وکیل کلا مکان های مذهبی 

باردار نیستم تیکر ان شاالله خونه خریدنم هست و ان شالله باردار بشم به دعای شما نی نی سایتی ها خیلی اعتقاد دارم دعا کنید تا خرداد هر دوش برام تیک بخوره

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

رو پیشونیشون نوشته تهراتی؟حتما دوستت اخلاق مداره و مسافر هارو ناراحت میکنه

ن عزیزم خودشون میگن وکاملا از رفتارشون پیداست دوستم می‌گفت ازشون سوال میکنیم کجایی هستین میگن تهرانی 

امضات دعا کردم 

میشه شما هم برای حاجت من دعا کنید🥲🥲🥲🥲🥲

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍 جای toگوشه ی Galbمنه♡درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر🤍اگر مقدوره برای حاجتم یه صلوات بفرستید🦋

وقتی دستگاه هست نباید با دست بگردن هیچ جای دنیا با دست طرفو نمیگردن خیلی کار کثیفیه منم نمیذارم

خب دستگاه نیست موجود نیست چیکار کنند شیراز دود حادثه رخ داده میدونی تا الان چقدر باهمین گشتن ها صلاح های مختلف کشف شده 

امضات دعا کردم میشه شما هم برای حاجت من دعا کنید🥲🥲🥲🥲🥲

حتما عزیزم ممنونم

خب دستگاه نیست موجود نیست چیکار کنند شیراز دود حادثه رخ داده میدونی تا الان چقدر باهمین گشتن ها صلاح ...

ما مدرسمون از اون دستگاها داشتن برای حرم شاهچراغ نمیتونن موجود کنن؟؟

بعد خیلی‌هاشون یجور میگردن ادمو ادم حس میکنه لز*بینن تا

کجای ادم رو میگردن

از 

حتما عزیزم ممنونم

مرسی گلم 

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍 جای toگوشه ی Galbمنه♡درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر🤍اگر مقدوره برای حاجتم یه صلوات بفرستید🦋

تو فرودگاه هم همینه خیلی بده یعنی چی نباید دست بزنن به کسی به شخصیت آدم برمیخوره

خب عزیز من برای امنیت خودتون هست اگه بمب گذاری شد خوبه میدونی چقدر صلاح زیر لباس معذرت میخام حتی سوتین اسفنجی جا سازی میکند

ما مدرسمون از اون دستگاها داشتن برای حرم شاهچراغ نمیتونن موجود کنن؟؟بعد خیلی‌هاشون یجور میگردن ادمو ...

باید چک بشه بعدم آنقدر شلوغ هست که کسی به این .چیزا اصلا فکرم نمیکنه بعدم همه خادم آقا هستن از کلی فاکتور رد شدن که تایید شدن 

الان میریزن سرت اسی 😑😂

میشه لطف کنید با دلای پاکتون برای جور شدن جهیزیه ام دعا کنین؟🥺💚میگن دعای نی نی سایتیا گیراست🥀💚مهر عروسیمه توروخدا دعا کنین به خوبی و خوشی طی بشه🥺❤️🍁خداروشکر جهیزیه ام جور شد و عروسیم به خوبی و خوشی حتی عالی تر از تصورم پیش رفت😍✨️👰🏻‍♀️خدا کمکمون میکنه تحت هر شرایطی 🥲🤍 خدایا شکرت✨️

بیشتر ببینید
ن عزیزم خودشون میگن وکاملا از رفتارشون پیداست دوستم می‌گفت ازشون سوال میکنیم کجایی هستین میگن تهرانی

چه دوست فضولی داری ...

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱یه لحظه صبر کن                                                          لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم‌. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم                                                 حالا ادامه بده :)💓🌱       یه دختر چادری هستم🙋🏻‍♀️  ارادت خاصی به خانوم حضرت فاطمه زهرا دارم و آقام حسین 😍🌅 و من یَتَوَکل الله.     متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

بیشتر ببینید