2777
2789
عنوان

با بابام دعوام شد تروخدا بیاید

716 بازدید | 91 پست

14 سالمه با بابام دعوام شد سر اینکه بهم میگه تو کارای خونه هیچکاری نمیکنی فقط گوشی دست گرفتی در صورتی که وقتی رفته بود ارایشگاه تک تک مبلا رو کشیدم بیرون زیرشو با جارو برقی تمیز کردم کللل کمدا رو ریختم بیرون دستمال کشیدم لباس ها و وسایلو گذاشتم سرجاش سفره هفت سین چیدم 

الان بلند شده داد و بیداد بهم میگه نفهم بهم میگه تو خونه هیچ گوهی نمیخوری فقط دنبال گوشیتی

فردا هم مراسم داریم تهدیدم کرد که اگه نگی غلط کردم فردا این ماجرا رو جلوی همه میگم 

تروخدا کمکم کنید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

منم مثل تو بودم انقدر گریه کردم اعصابم ریخت بهم تو دانشگاه همش میترسم کسی بفهمه اعصابم ضعیفه اعصاب خودتو با این سس شعرا خورد نکن یک روز میزاری میری دیگه تموم میشه تموم مطمئن باش😔

منم مثل تو بودم انقدر گریه کردم اعصابم ریخت بهم تو دانشگاه همش میترسم کسی بفهمه اعصابم ضعیفه اعصاب خ ...

حداقل مرحله پدر مادرو پشت سر میزاری🤣🤣🤣 خدا شوهر خوب نصیبت کنه فقط

مامانمم ازش طرفداری کرد گفت اره بابات راست میگه تک فرزندم

میدونی 

یکم گوشی کمتر دست بگیر ایرپاد بنداز آهنگ گوش کن تو خونه کار کن هم آهنگ انرژی میده هم کمک می‌کنی 

🥲بعد ببین درست شدن یا واکنش همونه 

منظورم اینه درسته کاهی خانواده زور میگن .آدم دلش می‌شکنه .

من خودم چهار سال اینا از تو بزرگترم نه زیاد 

ولی طوری تقسیم کنین خواسته هارو که کسی اعتراض نکنه 

هم برا کمک کردن بیشتر وقت بزار هم گوشی اینجوری همتون راضی میشین 🦋🫂🤍