2777
2789

هزینه بارداری طبیعی ک فقط سونو و غربالگری هاست هر سونو ۳۰۰الی۴۰۰ با بیمه غربالگری هم هر کدام یک تومن.بقیش تغذیه هست دیگه میوه و آجیل اگر بخوای،پروتین ماهی گوشت

بیمارستان تامین اجتماعی رایگانه

دولتی در حد پونصد هزار تومان 

نیمه خصوصی نیمه دولتی هفت هشت تومن

خصوصی بالای بیست

سزارین اختیاری هم نداریم.بیمارستان دولتی بری ماماهمراه باید بگیری ک نکشند نرخ امسال ۱/۵۰۰ واسه شش ساعت

هزینه بارداری طبیعی ک فقط سونو و غربالگری هاست هر سونو ۳۰۰الی۴۰۰ با بیمه غربالگری هم هر کدام یک تومن ...

من چون مشکل استرس و اضطراب شدید و پانیک دارم باید اجازه بدن بهم ک سزارین زایمان کنم درسته؟؟از دکترم نامه ببرم 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

من چون مشکل استرس و اضطراب شدید و پانیک دارم باید اجازه بدن بهم ک سزارین زایمان کنم درسته؟؟از دکترم ...

دکتر نمینویسه عزیزم اگر زایمان اولتونه و مسکل جسمی ندارید باید طبیعی زایمان کنید من صرع و تشنج دارم دکتر گفت اونجا درخواست تنس بده یا اپیدورال اما سزارین نمیشه ولی شانس یار بود وسط زایمان فشارم افتاد ضربان بچه رفت و بردنم سزارین

من چون مشکل استرس و اضطراب شدید و پانیک دارم باید اجازه بدن بهم ک سزارین زایمان کنم درسته؟؟از دکترم ...

آره اول با دکتر زنان ک تحت نظرش هستی مشورت کن 

بعد اون راهنماییت میکنه چیکار کنی 

من از طریق نامه روانپزشکی سزارین شدم 

فقط هزینش آزاد حساب میشه

کاربری هفتمم هست😑😑کاربر قدیمی هستم...برای سربه راه شدن همسرم صلوات میفرستین؟ ...خدایا شادی رو نصیب زنان سرزمینم کن...به امید روزی که اشک شوق از چشمام بیاد برای رسیدن به آرزوهام
بیشتر ببینید
دکتر نمینویسه عزیزم اگر زایمان اولتونه و مسکل جسمی ندارید باید طبیعی زایمان کنید من صرع و تشنج دارم ...

من واقعا تحت هیچ شرایطی نمیتونم طبیعی زایمان کنم هرجند خودم انتخابم بوده از سال های قبل ولی شرایط جسمی و روحی رو میدونم ندارم 

مرسی عزیزدلم هزینه چند بود برای شما ؟؟

من چهارسال پیش زایمان کردم خدابیامرزه قیمتای اون زمان رو 😅

تو بیمارستان نیمه خصوصی شد سه و نیم 

خواهرشوهرم ک بیمه تامین داشت و به فاصله یک هفته همونجا زایمان کرد شد یک و نیم 

باید از بینارستان و دستمزد دکتر بپرسی 

همه جا باهم فرق میکنه

کاربری هفتمم هست😑😑کاربر قدیمی هستم...برای سربه راه شدن همسرم صلوات میفرستین؟ ...خدایا شادی رو نصیب زنان سرزمینم کن...به امید روزی که اشک شوق از چشمام بیاد برای رسیدن به آرزوهام
بیشتر ببینید