2777
2789
عنوان

با بابام دعوام شد تروخدا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 777 بازدید | 91 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مامانت کجاست ؟

مگه بچه موظفه تو خونه پدر کار کنه ؟

دختر میارین یا حمال سر جالبز ؟

چه پدر بی ابرویی 

نترس عزیزکم 

ازش نترس 

اکه بترسی کلاهت پس معرکس همیشه قوی جوابشوبده 

افسوس 

بچه ۱۴ساله باید فکر ذکرش درس و کلاسای مازاد و بازیاش باشه نه کمد تمیزکردن یه پدر بی مسئولیت 

حداقل کار میکنی جلو روش کن پشت سر اصلا کاری نکن 

فقط دلم میخواد برم یه جای دور .... یه جایی که هیشکی پیدام نکنه ....

فقط با این فکر کن این اتفاقا تنها واسه تو نیست همه تجربش کردن

کلا آدم وارد سن نوجوونی که میشه دعوا با پدر و مادرم بیشتر میشه چون با دوتا طرز فکر متفاوت از هم دارن زندگی میکنن ولی عادی میشه عزیزم

خودتو اذیت نکن

کار کردن تو خونه تمیزکاری عرفش و قانونش با دختر نیست با زن خونس اگه هفت سسن هنوز چیده نشده مشکل مامانته

بنظرمن مشکل اصلی مادرته حتما اون پرش میکنه 

وگرنه زن اگه زن باشه کاراشومرتب میکنه که صدای مرد درنیاد که بیجا هم میکنه در بیاد 

و تو این مواقع ب بابات میگه این بچه میتونه کمک من باشه بیخود داد نزن 

ببین کلا همینن من الان خونه ی شوهرمم دوتا بچه نگه میدرام شام و ناهار و کلی کار دیگه باز شوهرم میگه تو کلت همش گوشیه 

خونه ی پدریم کلی کار میکردم خداییش الان نیرم مادرم نیگه تو هیچ وقت تو این خونه کار نکردی و فلان و بهمان دختر فلانی ال میکنه بل میکنه تو اینجوری و اونجور 

خلاصه که کلا همینن همیشه ولشون کن خودت خوش باش ارزش نداره خودتو ناراحت کنی به بابات میگفتی این کارا رو کردم چشم بیشتر کمک میکنم کاری داشتید بهم بگید همین و بحث و جمعش میکردی میرفت