2777
2789
عنوان

کیا میخوان غیبتو ترک کنن ☺

42 بازدید | 7 پست

سلام دوستای عزیزم ❤

خیلی خوش اومدین به تاپیک خودتون ، 

من چند وقته که تصمیم دارم درراستای ترک غیبت قدم بردارم، 

چون حس میکنم این مروری که بر بدی های دیگران در کلامم میشه باعث تقویت اون مدار در مغزم و استحکامش در حافظه م میشه، و خب بر جسم و روانم اثر میذاره ، 

شما هم دوست دارین ترک کنین؟ 

اگر بله 

بیایم اینجا همراه بشیم باهم، و هر دو هفته گزارش بدیم ببینیم موفق بودیم یا نه ، 

چه عاشقانه ای تر از خلوت دو نفره مان؟ چه باشکوه تر از اذانت که مرا به نماز میخوانی؟ *** برای شهدای گمنام یه صلوات میفرستین؟ ****

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

بنظرم ریشش پرحرفی هست کاش خدایا منم کم حرف بشم الهی آمین

عزیزم 😍 میاین باهم قرار بذاریم که سعی کنیم کمتر در بین حرف هامون عیبت کنیم؟ 

مثلا موضوعات خنثی تر رو صحبت کنیم در موردش 

چه عاشقانه ای تر از خلوت دو نفره مان؟ چه باشکوه تر از اذانت که مرا به نماز میخوانی؟ *** برای شهدای گمنام یه صلوات میفرستین؟ ****

عزیزم ما خانم ها اگه غیبت نکنیم چطور به ارامش برسیم لذتی که در غیبت کردن هست در ده جلسه تراپی نیست

ماورای باورهای ما،ماورای بودن ها و نبودن ها،دشتی ست پهناور از چپ و از راست،آنجا تو را دوباره خواهم دید⚘⚘⚘⚘
عزیزم ما خانم ها اگه غیبت نکنیم چطور به ارامش برسیم لذتی که در غیبت کردن هست در ده جلسه تراپی نیست

در تحقیقات روانشناسی وقتی امواج مغزی رو در زمان صحبت از بدی های یک شخص رو ثبت کردن، و مشخص شده ک بسیار امواج ذهنی بهم ریخته( در کتاب ماورایی شدن مفصلا توضیح داده ) 

و یه چیزی بهتون بگم، هر چقدر ک اون اتفاقات ناخوشایند رو برای دیگران بازگو کنیم اون مداری ک در مغز ما برای اون موضوع شکل گرفته رو تقویت میکنیم و بیشتر اثر روی ما میذاره 

بنظرم یکی از روش های اروم شدن در این زمینه یادداشت کردنه، یادداشت کردن روزانه میتونه باعث تخلیه ی ذهن بشه