2777
2789
عنوان

بچه هام اینه ی هفت سین رو شکوندن

| مشاهده متن کامل بحث + 1596 بازدید | 102 پست
حس ششمی

تقریبا میشه گفت 

ولی من نخواستم انرژی منفی یا ناراحتت کنم مطمعا باش هیچ  اتفاقی نمیفته فقط وقتی تاپیکاتو دیدم و خوندم یجور حسم گفت که این چیزایی که گفتم رو انجام بدی به خیرته و شما رو از هر بلایی دور می‌کنه واقعا آیت الکرسی معجزه می‌کنه اگه میتونی الان سه بار آیت الکرسی بخون فردا صبح یس بخون خدا همیشه پشت و پناهته گلم 🙏

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ینی برم از دل پسرم دربیارم اینقد عصبی شدم رفت پیش باباش

اره طفلک .برو از دلش درآر...فردا خاطره بد دارن ..بزار بزرگواری رو هم یاد بگیرن. به شخصه معتقدم باید با بچه درباره کار بدش آروم صحبت کرد و با خوشی حلش کرد نه با قهر وتسنج که استرس بهشون میده..آینه مهمه یا بچه ها؟

من انرژی منفی نمی‌دم فقط چیزی که حس کردم رو میگم و اینکه عیدتون مبارک خوش باشین 🌹

عید همه مبارک

عید شما هم مبارک

مشاوره برای باردار شدن بانوانی که مشکل باردار شدن دارند و مشاوره برای لاغر شدن