2777
2789

تا حالا به سرتون اومده که شوهرتون بگه اصلا خونه نمیخرم از خانوادم جدا بشیم؟ولی یهویی کارتون حل شد جدا شدین به خونه خودتون رفتین؟چیکار کنم دلم خیلی گرفته هر لحضه که زندگی میکنمبخاطر خانوادش جهنمه برام چجوری راضیش کنم بریم 😭😭😭چه دعایی بخونم چه نیتی بکنم تو این روز تو این شب قدر که جوابمو بگیرم ترو خدا کمک کنید 😢😢

ایخدا...بیست ساله پیششون هستم وشوهرم حرفی از رفتن نمیزنه.خیلی حرص میخورم همه شون روی اعصابم هستن بخدا هوای اینجا برایم مسموم است.راه به جایی ندارم.فقط خدا بایدکمکم کند.یه چیزهایی اینجا میبینم ازشون حال بهم زن

ایخدا...بیست ساله پیششون هستم وشوهرم حرفی از رفتن نمیزنه.خیلی حرص میخورم همه شون روی اعصابم هستن بخد ...

منم خواستم بگم کار دعا نیست مردی که اهمیت نده نمی‌ده 😑 از اول زن نباید بره .

خدای مهربون دوستت دارم می‌دونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خانوادم این چاه رو برام کَندن خدا لعنتشون کنه اسیرم اسیر یه لحضه خوش ندارم

واقعا این مدل زندگی فاجعه هست حق داری ولی عزیزم حالا که مجبوری یجور زندگی رو برا خودت راحت کن بزن بیرون .کلاس باشگاه خودتو خونه با اونا حبس نکن 

خدای مهربون دوستت دارم می‌دونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی