2777
2789

لباس مهمونی فقط گرفتم

بااینکه نه مانتو نه شلوار ندارم 

ولی این مدت دید و بازدید زیاد داریم برا همین بجای مانتو و لباس بیرون همه رو خرج لباس برا مهمونی کردم

دقیقا شد ۴ تومن

اما وقتی برگشتم یه دفعه یاد نیازمندا افتادم اونایی که به نون شب محتاجن 

پدرای شرمنده

مستاجرایی که ندارن حتی ۱۰ میلیون بذارن رو ودیعه خونشون

به حدددددی دلم گرفت همه اش میگم من که مانتو شلوار در هر صورت یکی دوماه دیگه میگیرم کاش بجای چند دست لباس فقط یکی میخریدم و بقیه رو میدادم به یه نیازمند 

هرچند یکی دومیلیون من اونقدر رقمی نیست اما میشد چند پرس غذا بگیرم برا کارتن خواب ها یا به بچه های کار و.‌‌‌...

بغض گلوم رو گرفته دلم داره میترکه از غصه 

همیشه همینم

هیچ وقت از خریدن چیزی خوشحال نمیشم چون یاد آدمای فقیر میوفتم 

هرچند خودمم پولدار نیستم ولی خداروهزاربار شکر که محتاجم نیستم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فکر نکن

منم یه زمانی خیلی حرص میخوردم

اما اونا لذت میبرن از اینکه توفقر بچه دار میشن

به چشم دیدم

به یکی کمک میکردم خانواده ای بودن مادره قشنک فک کنم ۶ ۷ امیو حامله بود گفتم کاشکی نمیوردی که پسر بزرگش گف مگه گ و ه خوری…. دیدم بیخیال 

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘

او یک فرشته است

خدا حفظت کنه

خدا رو شکر که دو تا کار پاره وقت حسابداری با حقوق عالی پیدا کردم .من در حال جذب بهترین ها هستم                        فروردین ماه کارم رو شروع میکنم و به امید خدا پول هامو پس انداز میکنم خدایا سپاس گزارم سپاسگزارم سپاسگزارم🙏

بیشتر ببینید
بلخره هرکی زندگی خودشو داره درسته باید ب فکر اونا هم باشیم اما ن اینکه خودمونم شبیه اونا بشیم.

من خودم اصلا پولدار نیستم اما همیشه این موضوع نمیذاره ذوق هیچ خریدی رو داشته باشم

من حقیقتا دلم بیشتر برای بچه های کوچیک و معصوم کبابه

اونام همینن.. 

چون اونان بزرگ میشن سریع ریشه فقرو ادامه میدن متاسفانه برای خودت زندگی کن

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘