2777
2789
عنوان

چقدر دلم غم داره😞💔

232 بازدید | 23 پست

خانواده و فامیل هیشکیو ندارم انقدر بهم بدی کردن که میخوام قطع ارتباط کنم باهاشون 

ازون دهاتیایی که زیر دست زن بابا بزرگ شدن عقده همه چی رو دلشونه میخوان سر دختر خالی کنن

از ۱۴ سالگی میخواستن به زور شوهرم بدن الان ۱۹ سالمه بهم میگن ترشیده 

پیششون حس خیلی بدی دارم تصمیم گرفتم با همشووون قطع رابطه کنم 

ی پارتنرم دارم ۴ ساله با همیم افسردگی داره مدام میخواد کات کنه بره پول نداره هیچ انگیزه ای نداره برای آیندمون

چرا ادمای دور من اینجوری ان

دلم ازشون خیلی سرد شده کاش میتونیتم همشونو بریزم دور تنهایی زندگی کنم 

:)

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اولین نفر اون پارتنرت رو بریز دور 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بیشتر ببینید

برداشته چنتا قاشق اورده گذاشته وسط هی میگه اگه این دختر ازدواج کرد میدم جهازش هی تیکه میندازن

من تازه ۱۹ سالمه 

بخدا قیافم عالیه خیلی خوشگلم اخلاقمم خوبه با همه خوشرو با خنده صحبت میکنم یه جوری بخاطر عقده های خودشون منو میارن پایین انگار مریضی روانی دارن خیلی سطح پایینن

از بچگی  تا حالا هی با خودم فکر میکنم من ازینا نیستم از جنس اینا نیستم باهاشون فرق دارم اینا ته ته منظورشون از زندگی ازدواج و زاییدنه یکی از دخترای فامیل ۱۳ سالگی ازدواج کرد مدام اونو میزنن تو سرم درصورتی که من کجا و اون کجا من خیلی سرتر و خوشگلترم 

میگن درس به چه درد میخوره دیگه نخون شوهر کن!

دورت بگردم 

بیا بغلم🫂

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
گر مسلمان،گر مسیحی،گر یهود؛آدمی باشید مذهب هرچه بود...