2777
2789
عنوان

مامان تو خیابون دیدمت وقتی با پای لنگ میرفتی نشد نزدیکت بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 122212 بازدید | 142 پست

تا شماها باشید خانواده رو به شوهر نفروشید 

یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️دو خط اول هرکس فهمید منظور اصلی چیه برنده اس تو زندگی 💜💗 اسپانسر تمام آرزو هام فقط خداست 💚 البته همون خدایی که ماله همه موجوداته بعضیا می خوان جداش کنند 💙 گاهی باید کتاب نوشت از تجربه ها 😊 ممنونم هستی خدا شکرت 💜💌سال پر از تغییر بود برام خدایا شکرت ، حس ششمی ام وقتی جواب پیامی رو ندادم بدون اون زمان حس قوی ندارم ، اگر می خوای کامل ازم اطلاعات بگیری راجب سوالات فقط تو پی ویم بیا💗خدایا شکرت 💙

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه مظلوم نبود ظالمی هم نبود 

تو خودتم ب اندازه ی خانواده ی شوهرت مقصری 

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

بیشتر ببینید

دوستان اسی چیز زیادی نخواست ها 

فقط میخواست درک کنید 

تو شرایطش نیستیم نمیتونیم اینقد قاطعانه محکوم کنیم 

خودش الان دلش خونه!!!!!

من از خانواده تقریبا بریدم با کسی رفت آمدی ندارم خونه بابام هم هر سالی یکی دوبار با بچه ها و بدون شوهرم میرم فقط و فقط واسه یک شب چون فاصلمون زیاده سیصد کیلومتر اینا میشه!!!

شوهرمم پسر عمه هست یکسری رفتارها توهین ها از طرف خانواده خودم دیدم و شنیدم که ترجیح میدم دور باشم

شرایط همه یکسان نیست 

بعضی ها از خودی بیشتر زخم میخورن 

چطوری ؟

ما اون اوایل ک عقد کردیم ب این ور چشم چشم نمیگفتیم راحت. مثلا می‌گفتیم فلان زنه رو دیدی چه به عروسش گفت؟ عروسش باید این طوری جواب میداد ک بشینه سر جاش. ب در می‌گفتیم دیوار بشنوه. یه دستور اگ میخواست بده اگ اوکی بود انجام می‌دادیم ولی اگ اوکی نبود با یه لبخند کمرنگ می‌گفتیم نمیتونم شرمنده دو سه بار انجام دادیم رو ب روال رفت

دعام کنید تغییر بدم خودمو 

از بچگی همش تو سری خوردم 

با سن ۱۹ وارد زندگی شدم 

هیچی از زندگی متاهلی بلد نبودم 

تو خانواده جز دعوا های وحشتناک پدرم با مادرم چیزی ندیدم 

سرشار از استرس و اضطرابم 

اگه خدا کمکم کنه میخوام ادامه تحصیل بدم

هیچ ورزشی برای قلب بهتر از خم شدن و گرفتن دست افتادگان نیست   جان هولمز
عزیزم من به اسرار مادرم ازدواج کردم هی گفت پسر خوبیه پسر خوبیه من راضی نبودم بعد ازدواج فهمیدیم که ب ...

کارمادرشوهرتوانجام ندی چی میشه؟؟؟

اون که فتنه میندازه همینجوره

یک بار ده بار خلاصه خسته میشه

خسته نشد بازتو برنده ای نرو ،،،

بگو مریضم،،،،،

واسه آدم کافرو قدرنشناس زحمت کشیدن ،،ظلم به خوده

آذین،ن  هستم،تعلیق شدم،،،اهل دعوا نیستم،مهربان باشیم،،، خدایاروزای آخره ،،،نزار ایمانم به بادبره،،،خدای کن رحم کن بهمون بحق حسین شهیدت

استارتر پدرت زنده است؟

مادرت باکی زندگی میکنه؟کی کمکش میکنه موقع مریضی

آذین،ن  هستم،تعلیق شدم،،،اهل دعوا نیستم،مهربان باشیم،،، خدایاروزای آخره ،،،نزار ایمانم به بادبره،،،خدای کن رحم کن بهمون بحق حسین شهیدت
داشت از دکتر بر می‌گشت من داشتم میرفتم کارای مادر شوهرمو بکنم .نمیتونستم برم بگم دارم میرم اونجا واس ...

اگر واقعا مجبورت کرده کارا اونو کنی در حالیکه نمیذاره مادر خودت رو کمک کنی لعنت بهشون انشاله که تقاص بدی پس بدن

اگر واقعا مجبورت کرده کارا اونو کنی در حالیکه نمیذاره مادر خودت رو کمک کنی لعنت بهشون انشاله که تقاص ...

اره میگن خواهرای  دیگه تون کمکش کننن مگه فقط تو دخترشون

هیچ ورزشی برای قلب بهتر از خم شدن و گرفتن دست افتادگان نیست   جان هولمز
اینقدر بدم میاد قشنگ توضیح نمیدین چی شده:/

از۹۹تا الان یک پست؟؟؟

الله اکبر