2777
2789

سلام 

شرایط آزمایش هورمونی چیه بچها 

من از جوابش میترسم😭 میترسم دکتر چیز بدی راجب بدنم بگه ازش وحشت دارم😭😭😭 تورپخدا بکین ک چیز خاصی نیست دارم از استرس میمیرم🥺🥺

میشه برام دعا کنی منم حس شیرین مادر شدنو تجربه کنم🥲؟؟؟ 🌱 ممنونم خاهر قشنگم🙃🌹

چرا کسی تاپیک های منو جواب نمیده دارم از استرس میمیرم یکی نیست بگه دختر چیزی نیست نگران نباش؟ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

از آزمایش هورمونی میترسی؟؟؟ چقدر عجیبه این ترست اخه آزمایش خاصی نیست هورمون های باروری و تیروئید روچک میکنن همین. استروژن پروژسترون. ال اچ بیشتر برای باروریه ترست غیر طبیعیه عزیزم

از آزمایش هورمونی میترسی؟؟؟ چقدر عجیبه این ترست اخه آزمایش خاصی نیست هورمون های باروری و تیروئید روچ ...

ازینکه دکتر بگه باردار نمیشی و مشکلم جدی باشه چی خیلی میترسم🥺🥺🥺

من ازمايش پرولاكتين دادم بيست وچهارساعت قبل نبايد رابطه داشته باشي نبايد سوتين بزني وكلا تحريك بشع و ...

ممنون ناشتا باید باشی؟ 

عزیزم فک کنم پلی کیستیک هستی درسته؟ تاالان آزمایش هورمونی دادی تازگیا؟؟؟

متاسفانه بله پلی کیستیکم

ن اولین بارمه🥺🥺🥺😔😔😔😔

بله عزبزم اصلا هم استرس نداشته باش

مرسی تا الان هربار تاپیک میزدم همه میخوندن ولی کسی هیچ نظری نمیداد و من خجالتزده تاپیکمو پاک میکردم مرسی که بی تفاوت رد نشدی😔

متاسفانه بله پلی کیستیکمن اولین بارمه🥺🥺🥺😔😔😔😔

عزیزدلم من چندین ساله پلی کیستیک هستم یه بارم باردار شدم الان تقریباً بیشتر خانما این مشکل رو دارن وبا دارو حل میشه و خیلی راحت باردار میشن اصلا جای نگرانی نیست بعدشم اگر تاالان اقدام داشتی باردار نشدی وبیشتر از یک سال شده باید هم خودت هم هست بررسی بشین 

مرسی تا الان هربار تاپیک میزدم همه میخوندن ولی کسی هیچ نظری نمیداد و من خجالتزده تاپیکمو پاک میکردم ...

فدات بشم اگه راجب تاپيكي اگاهي داشته باشم حتما نظر ميدم راستي از رحمت خدا نااميد نباش حتما صاحب فرزند سالم وصالح ميشي

هر رور چنان زندگی کن که گویی آخرین روز توست