2777
2789
عنوان

کسای آزمایش هورمونی دادن ی دقه بیان لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 40 پست
عزیزدلم من چندین ساله پلی کیستیک هستم یه بارم باردار شدم الان تقریباً بیشتر خانما این مشکل رو دارن و ...

اقدام به بارداری نکردم هنوز تازه عروسی گرفتیم هنوز بفکر بچه نیستیم من خیلی وقته تنبلی دارم همیشه استرس اینو دارم مشکلم جدی باشه همیشه فکرم اینه خودمو قبل از هرچی اماده کنم بدون مشکل فردا سرکوفتم نزنن

میشه برام دعا کنی منم حس شیرین مادر شدنو تجربه کنم🥲؟؟؟ 🌱 ممنونم خاهر قشنگم🙃🌹

عزیزدلم من چندین ساله پلی کیستیک هستم یه بارم باردار شدم الان تقریباً بیشتر خانما این مشکل رو دارن و ...

ی چیزی بگم باورت میشه نمیگی دروغ میگه؟؟؟؟؟ 

من از برج 5 سال قبل دیگه پریود نشدم تا الان!!! 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

فدات بشم اگه راجب تاپيكي اگاهي داشته باشم حتما نظر ميدم راستي از رحمت خدا نااميد نباش حتما صاحب فرزن ...

نمیدونم چی بگم خیلی ترسیدم سنی ندارم و درگیر این مشکلم چیکار کنم دست خودم نیست هیچکس از فامیل این مشکلو نداره حتی باهاش حرف بزنم حتی خجالت میکشم از مشکلم بگن طرف بچه دار نمیشه😔

اقدام به بارداری نکردم هنوز تازه عروسی گرفتیم هنوز بفکر بچه نیستیم من خیلی وقته تنبلی دارم همیشه است ...

خب وقتی هنوز اقدامی نداشتی چراانقدر به خودت استرس میدی

اولا الان تقریبا همه پلی کیستیک هستن تو باید دارو بگیری که اول پریودت منظم بشه بعد هم برای بارداریت اگر خواستی بهت دارو میدن

اینکه اینهمه مدته پریود نشدی نرفتی دنبالش عجیبه 🤔

بعدم چرا فکر میکنی کسیکه پلی کیستیکه بچه دار نمیشه؟ من و خواهرم جفتمون پلی کیستیک شدید هستیم خواهرم 2تا بچه داره ومناصلا دلیل نمیشه مگر اینکه کلا شخصی هیچ تخمکی نداشته باشه که الان کلی راه وروش برای تخمک گذاری هست

خب وقتی هنوز اقدامی نداشتی چراانقدر به خودت استرس میدیاولا الان تقریبا همه پلی کیستیک هستن تو باید د ...

یکی دوماه اولش ک قرص دوفامد بم دادن خوردم بعد قط کردم دیگه نشد

بعد ازون عروسیم بود درگیر عروسی بودیم دوبار تاریخ جابجا شد بار اخرم پدر بزرگم فوت شد در آسایش نبودم اصلا نمیشد یرم😔

بعدم چرا فکر میکنی کسیکه پلی کیستیکه بچه دار نمیشه؟ من و خواهرم جفتمون پلی کیستیک شدید هستیم خواهرم ...

منم از همین تخمک گذاری متنفرم هم خودم هم همسرم میترسم باعث ازهم پاشیدن خانوادم شه از این وحشت دارم من حرفمو ب کی بگم اخه😔😔😔

یکی دوماه اولش ک قرص دوفامد بم دادن خوردم بعد قط کردم دیگه نشدبعد ازون عروسیم بود درگیر عروسی بودیم ...

همون دوفامد رو باید مرتب مصرف کنی بعدشم اگر وزنت زیاده باید لاغر کنی نمیدونم وزنت چقدره. ولی درکل چیزی نیست که انقدر بترسی بزار هورمونات بررسی بشه یه دکترخوب بروتحت نظر باش مطمئنا بهتر میشه

شهرستانم شرایط رفتن ب شهر دیگه رو ندارم دنبال دکتر خیلی خوب بگردم

وزنم 78 قدم 162 با رژیم هم چله تر میشم فایده ای نداشته

منم از همین تخمک گذاری متنفرم هم خودم هم همسرم میترسم باعث ازهم پاشیدن خانوادم شه از این وحشت دارم م ...

نترس اصلا دارو میخوری خوب میشی تو هنوز نمیدونی وضعیت هورمونات چطوره باید بررسی بشی. بعدم مشکلی اگر باشه به خودت مربوطه نباید اجازه بدی کسی بدونه یا دخالتی کنه

همون دوفامد رو باید مرتب مصرف کنی بعدشم اگر وزنت زیاده باید لاغر کنی نمیدونم وزنت چقدره. ولی درکل چی ...

شما چه علائمی دارین و چه قرصی براتون تجویز کردن

میشه بگی شما دوتا خواهر چه علائمی دارین؟؟؟

من دیر به دیر پریود میشم یعنی همش تاخیر دارم دوماه یه بار گاهی هم بیشتر. خواهرم یک سال نشده بود کلا با دارو خوب شدبعدش یه دختر ناز اورد.الباه بگم خواهرم 5ماه منظم باشگاه رفت خیلی بهش کمک کرد

نترس اصلا دارو میخوری خوب میشی تو هنوز نمیدونی وضعیت هورمونات چطوره باید بررسی بشی. بعدم مشکلی اگر ب ...

متاسفانه من حتی اگ اجازه دخالت ندم دخالت خانواده همسرم در همه موارد هست هیچ جوره نمیشه جلوگیری کرد حتی تازگیا میشنوم میگن واسه یچه دار شدن خیلی دیر شده

شهرستانم شرایط رفتن ب شهر دیگه رو ندارم دنبال دکتر خیلی خوب بگردموزنم 78 قدم 162 با رژیم هم چله تر م ...

اظافه وزن داری باید لاغر بشی گاهی همین چربی وچاقی دور تخمدان رو میگیره باعث تبلی میشه. همون شهر خودتون دکتر برو فرقی نداره فعلا بزار بررسی بشی تا بعد