2777
2789
عنوان

چرا شوهرم به حرف من نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 782 بازدید | 31 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

حالا زرنگ که میگی نیس بحثش جداست  . اما اینایی که گفتی نشونه دوست نداشتن و توجه نکردن به رفیق صمیمی و  شریک زندگیه ها .  وقتی کسی کسیو دوسداره و براش مهمه  به فکرشع و برای راحتیش تلاش می‌کنه و.... و همراه و تکیه گاه و همدمشع

ای خدای مهربان فریاد رَس ، تا نخواهی تو نخواهد هیچ‌کس 

حق داری ناراحت باشی درکت میکنم همسر منم گاهی قشنگ برعکس تصمیمات من میکنه مخصوصا که برنامه سفر بچینم میرینه توش بعضی آقایون جوری تربیت شدن زندگی با زن رو میدون جنگ میدونن برد باخت ولی بخاطر آرامش خودمون هم که شده باید بعضی رفتارها بعضی حرف ها رو ندیده نشنیده بگیریم 

سلام 

خانمها سلاحی دارند که مردها ندارن 

متاسفانه خانمهایی هستند که از وجود این سلاح خبری ندارند یا بلد نیستن ازش استفاده کنند .

محبت و مهر سلاحی هستش که هر مردی رو مطیع خودش می‌کنه ،بعضی وقتها بیشتر ، زمانی کم 

بستگی به تایم جواب دهی داره باید تجربه کنی

تولیدی مهتاب 1400، mahtab3.ir