2777
2789

امروز چهارمین روزی بود ک پیشم نیستی ،هیچوقت بیشتر از یه شب از هم دور نبودیم ،و هرررررگز نشده که بیشتر از نیم روز صدای همو نشنویم ولی حالا چهار روز گذشته و من فقط و فقط عکساتو دارم ،چهار روزه نه صداتو شنیدم نه صدامو شنیدی نه اون چشمای پر غمتو دیدم ،چقد سخته ،دیگه خودمو نمیشناسم ،منی ک طاقت یه لحظه بی خبری و دوریتو نداشتم الان برام عجیبه که چطور چهار روز تحمل کردم ...از همه بدتر اینکه ۶روز دیگه مونده ...شاید این دوری حکمت خداست ،یعنی الان چ حالی داری درد میکشی ؟داری به بحثای ایم مدت فکر میکنی ؟ دل تو هم برام تنگ شده یا نه ؟ 

چقد گیجم ،بدون تو زندگی راکد شده ،برای جزعی ترین مساعل خونه هم دیگه نمیتونم تصمیم بگیرم ،الان که نیستی میفهمم قدر بودنتو ،چشامو میبندم و تورو تصور میکنم ،دارم بازوتو بو میکنم ،چقد بوی بازوت برام ارامش بخشه دقیقا مثل بچه شیر خواره ای ک فقط و فقط با بوی مادرش ارامش میگیره ...هنوزم موندم چرا اینقدر بوی بازوت بهم ارامش میده ...یعنی میشه بیای و دوباره اینقد بازوت رو بو کنم تا ارامش بگیرم و بخوابم ،چقد اون خواب شیرین بود برام ولی قدرشو نمیدونستم...بی پناهم بی تو ،ضعیف و شکننده ، دق کردن چ درد تلخ و عمیقیه ...امیدوارم حالت خوب باشه  امیدوارم زودتر این ۶روز بگذره و ببینمت ،خدایا خودت مواظبش باش ،خدایا ببینم روزیرو که شاد و خندون اومده خونه ...خدایا به خودت سپردمش ،سالم برش گردون خدای عزیزم ....الهی امین 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من فقط از بوی بازو زیر بغلش رو تصور میکردم 😂

کلا این  اکانت ساختی که مزه بپرونی وسط تایپیکا 

اصلا هم برات مهم نیس  چیرو ، کجا میگی .... 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

کلا این اکانت ساختی که مزه بپرونی وسط تایپیکا اصلا هم برات مهم نیس چیرو ، کجا میگی ....

😂 هیچوقت ادم باید صدش رو برای کسی نزاره ، رابطه های امروزی عمرشون از گوشی کمتره 

پند زندگی هم میگم منفی فکر میکنید 😬😂

🫠 شعار زندگی: «زندگی خیلی کوتاه است، پس چرا بیدار باشیم؟»