2777
2789

بشدت دلم گرفته انقدر سردرد هم دارم نمیتونم حتی کتاب بخونم یافیلم ببینم تلوزیون روهم خاموش کردم شوهرمم خوابه 

دارم دییونه میشم بخدا دلم عجیب گرفته کاش میدونستم چیکارمیکنید اینجور وقتا

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من وقتی دلم میگیره میام نی نی سایت سرم مشغول میشه

منم همینطور ولی خب انقدر سردردم نمیتونم ب گوشی نگاه کنم نمیدونم چم شده باردارم ازصبح سردردم هی جلوی خودمو گرفتم مسکن نخورم ولی دیگ نمیتونم

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

کتاب صوتی شفای زندگی از گوگل بگیر و گوش بده ♥️

ممنون عزیزم اینو قبلا گوش دادم ولی مرورش هم حالمو بهتر میکنه مرسی از پیشنهادت

این هفته انقد دلم گرفته بود که تقریبا هرروز اینجا بودم. ولی امروز کلی دوره های اموزشیمو دیدم، تمرین انجام دادم. حرم رفتم و واسه همه حاجت دارا دعا کردم. گریه کردم. الان فکرم مشغول بود باز اومدم اینجا

ایه 3 سوره حج.ایه 126 سوره اعراف... دوستان این ایات برای صبر و قضاوت نکردن هست!

پنجره رو باز کن نفس عمیق بکش با بوی هوای تازه حالت بهتر میشه

هرچی تو دلته رو روی کاغذ بریز حتی اگه چیزای بی‌سروته باشه بعدش می‌تونی پارش کنی

صدای بارون یا صدای اقیانوس رو از یوتیوب پخش کن اینجوری یه ذره آرامش میگیری

"👩🏻‍⚕️📚☕"

برو تراس یا دم پنجره، باد به سرت بخوره.زیر لب صلوات بفرست

راست میگی شاید ی بادی بخوره بهم بهتر باشه ازصبح سوره بقره زیارت عاشورا صدقه دادم سردردم ول نمیکنه 

پنجره رو باز کن نفس عمیق بکش با بوی هوای تازه حالت بهتر میشههرچی تو دلته رو روی کاغذ بریز حتی اگه چی ...

ممنون رفیق خیلی خوب بود همش ..

چیزی توسرم نیس خابم بهم خورده انگار ازاونه سردردم 

این هفته انقد دلم گرفته بود که تقریبا هرروز اینجا بودم. ولی امروز کلی دوره های اموزشیمو دیدم، تمرین ...

چخوب عزیزم چ دوره هایی داری اموزش میبینی

مسکن؟

ما بهش میگیم قرص دو رنگ یک طرفش صورتی یک طرف سفید 

ولی من وقتایی ک سرم خیلی درد میکنه یک دستمال یا حوله آب سرد و یکی هم گرم 

گرمی رو میندازم پشت گردنم سردی هم میذارم رو سرم ماساژ میدم تا ۶ دقیقه بعدش خیلییی بهتر میشه