2777
2789
عنوان

وقتی خودتو میسپاری به دست خواهر شوهر ناشی ➕ عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 71660 بازدید | 571 پست

وای خدای من

یاد دختر خانمی افتادم که چند سال پیش توی آرایشگاه اومده بود موهاشو کمی کوتاه کنه

موهاش مثل خودت بود و آخرش یه مدل مردونه زشت تحویل گرفت

وقتی موهاشو دید اینقدر گریه کرد و از شدت ناراحتی داشت بیهوش میشد بنده خدا😔

و آرایشگر با خونسردی میگفت خیلی هم خوب شده بهت میاد😶

بیست سال بعد شما از کارهایی که انجام نداده اید ناراحت می‌شوید نه کارهایی که انجام داده اید، پس طناب قایق تان را از ساحل باز کنید و از ساحل  امن خود به سوی آب های آزاد برانید و خطر کنید، جستجو کنید، رویا بسازید و کشف کنید. 

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

فقط آخرش که خودتو از ساختمان انداختی پایین😂

قشنگ شده جدی میگم 

اصلا ناراحت نباش

آقایان هم معمولا اینجوری مزه میریزن و نمک ریخت و پاش میکنن به دل نگیر، مدل مردها همینطوره مطمئنا خوشش اومده 

مبارکت باشه👏👍

خیلی با مزه گفتی و کامل جامع ک آدم نگه عکس بده 

در کل بد نشده خوب شده

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بیشتر ببینید

ولی خیلی خوشگل شده یعنی خودت خوشگلی 

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

بیشتر ببینید

چطور جرات کردی موهاتو بسپاری به خواهرشوهرت🤣من اصلا اعتماد نمیکنم ی بار شوهرم موهای پسرمو زد اینقدر گریه کردم اصلا ی وضعی بود بعد بردش ارایشگاه براش درست ورد از اونموقع میدونه من چقدر به مو حساسم ...ببین بد نشده ولی موهای اولت بهتر بود اما مهم نیست بلند میشه شش ماه بعد دوباره همونه اما از من به تو نصیحت هیچ وقت هیچ وقت هیچ چی رو به خواهرشو نسپار توروخدا

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
بیشتر ببینید

موهام تا کمرم بود 

با شوهرم حرفم شد دقیق اندازه موهای تو کوتاشون کردم.... 😞درواقع زورم ب موهام رسید 

الان هروقت شونه شون میکنم هی اه میکشم وغصه سنمم بالاست خیلی کند زشد میکنه موهام

قشنگ شده فقط باید سشوار کشی کنی و اینا

من که میرفتم پیش دختر خالم مول دوبرابر تورو کاملااا مردونه میزد

تو کریم تراز آنی که از نظر دور داری پرورده ی خودرا  یا   دورکنی به سوی خودکشیده ی خودرا  یا  آواره کنی ماوی داده خودرا  یا  به بلا سپاری کسی را که سرپرستی کردی تو و مهرورزیدی (دعای کمیل)
بیشتر ببینید
اونا باید از من یاد بگیرن ؟؟ 😶پشمااااام 😂😂😂😂😂

اصن با شوخی نگفتم

کاملا جدی گفتم

متن تاپیک شما طنز هست

ولی فیلم ها و سریال هایی که میسازن غالبا به سمت لودگی و فکاهی رفته

مدرس زبان آلمانی🇩🇪