2777
2789
عنوان

نامزدم 4 روزه زنگ نزده حتی یک ثانیه

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 38 پست
خب اگر پیام میده و ارتباط دارین دیگ زنگ نزدنش چ مشکلیه؟الان هرشغلی هم داشته باشه دم عیدی شلوغن و گیر ...

الان شهرستانه

اخه فقط مختص به عید نیست همیشه همینه 

گاهی باید فرو ریخت برای بنای جدید🌿!'

عقد نکن 

اگه چشمت افتاد بخون😋😋😋😋اول آنکه  دوستت دارم بی قید و شرط دوم آنکه هر آنچه بین ما شد اولی را از یاد نبر    .........................................در خواست دوستی قبول نمیکنم( دیگه ناراحتیتون پای خودتون😀)...
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای ما شب قبل عروسی با هم قهر کردیم

صبح تو آرایشگاه شوهرم پیام داد من نمیام عروسی خودت عروسی بگیر

منم گفتم خب نیا بگیر بخواب  

ساعت ۲ با دسته گل ویه جعبه شیرینی اومد آرایشگاه دنبالم وقتی دیدم ذوق مرگ شد

کم مونده به عقدتون به نظرم تو گذشت کن و باهاش حرف بزن شاید درست شد و بیشتر بهت زنگ زد.

خیلی حرف زدیم خیلی کنار اومدم خستم دیگه

ما تقریبا هفته‌ای ۵ روز دعوا داریم سر این مسئله بخدا دعوای دیگه‌ای نداشتیم تا حالا جز این

آویزون چیاز صبح تا شب یه پیامم نمیدم همش منتظرم اون زنگ بزنه نمیزنهمن خیلی کم پیش میاد زنگ بزنم

عزیزم همینکه منتظری زنگ نمیزنه‌ . باید زندگیتو میکردی رشدمیکردی مشغول میشدی تاببینی اون کنجکاو میشه بگرده دنبالت و اصن دوستت داره یانه. الان ده روز مونده میخوای چیکارکنی چه راهکاری میخوای؟ میخوای با یه روح نامرئی ازدواج کنی ؟ بدستت آورد که بدترم میشه

من مقابله ب مثل کردم چون واقعن حرصی میشدم از زنگ‌نزدناش

تاثیری داشت؟

من سرد صحبت میکنم میگه چرا سردی 😐 بعد میگم این مسیله ملی بهانه نیاره آخرم من مقصرم

خیلی حرف زدیم خیلی کنار اومدم خستم دیگهما تقریبا هفته‌ای ۵ روز دعوا داریم سر این مسئله بخدا دعوای دی ...

پس بیخیال شو بهش زنگ نزن و سراغش نرو، وقتی ببینه کلا سمتش نمیری اون خودش دائما زنگ میزنه.

بنظرم عقدو به تاخیر بنداز تا یکم بترسه بدونه نباید این کارارو کنه

تو این یه سال سه بار گفتم بهم بزنیم یه بار خیلی جدی ولی گفت حلش میکنیم هنوزم حل نشده از اون موقع😂

خیلی حرف زدیم خیلی کنار اومدم خستم دیگهما تقریبا هفته‌ای ۵ روز دعوا داریم سر این مسئله بخدا دعوای دی ...

وقتی گفتم آویزونی ناراحت شدی عزیزم. همینکه دعوا میکنی یعنی بمن توجه کن. اینجوری بیشتر فرارمیکنه فکرمیکنی چسبیدی بهش  خفه میشه