من رو این قضیه سال هاست که دارم فکر می کنم و درموردش می خونم...
اول اینکه باید به پدیده ای توجه کنیم به اسم سازش تدریجی....
یعنی چی؟؟؟
خب بر هیچ کسی پوشیده نیست که خانما تا سال 1۸۰۰ حتی اجازه تحصیل در مدارس رو هم نداشتن چه برسه که بخوایم قبل از اون دوره رو مورد بحث و تحقیق قرار بدیم..
یعنی خانم ها شاید فقط نزدیک به دویست سال هست که می تونن به طور مستقیم و بی دردسر در مدارس و دانشگاه ها تحصیلات داشته باشن..
حالا منظورم چیه؟؟
الان اگر توجه بکنید اصولا ای کو(EQ) یا همون هوش هیجانی، در خانم ها به شدت بیشتر از اقایون و درصد آی کیو(IQ) در اقایون به kسبت بیشتر از خانم هاست...
حالا این یعنی چی ؟؟ یعنی اقایون ذاتا از خانم ها از لحاط آی کیو بالاترن؟؟ یا یعنی خانم ها ذاتا از اقایون از لحاظ ای کیو بالاترن؟؟
خیر! هیچ جدوم از این دو جلمه درست نیست..
چیزی به اسم کلمه "ذاتی" وجود نداره... این تفاوت ها در دو بهره هوشیِ متفاوت، از گذشته و ژنتیک نشات می گیره..
از گذشته ای مغز خانم ها زیاد درگیر مسایلی مثل فیزیک و ریاضیات و شیمی و در کل مسایل فنی و استدلالی نشده..
یا آقایون که به علت درگیری در مسایل کار های بیرونی و خارج از خونه و به نسبت ارتباطات عاطفی کمتر از خانم ها( چون خانم ها بیشتر در منزل و پیش بچه هاشون بودن و خب مشخصا ارتباط عاطفی و احساسی قوی تر از اقایون تجربه کردن) دچار هوش هیجانی پایین تری نسبت به خانم هان..
پس در این بین به کار بردن کلمه ذاتی به هیچ عنوان درست نیست...
و خب اگه بخوام رک و راست نظرمو بگم با این روندی توی این دویست سال داره دیده میشه میه پیش بینی کرد تا ۵۰۰ سال اینده به احتمال قوی این دو جایگاه هوش در بین زنان و مردان متفاوت خواهند شد..
یعمی ضریب هوش هیجانی در اقایون بیشتر و ضریب آی کیو در خانم با اختلاف زیاد افزایش پیدا خواهد کرد
عذر می خوام که انقدر طولانی شد ولی به نظرم مطلبی بود که ارزش وقت گذاشتن برای نوشتن و خوندن رو داشت..
اگر نظرتون با خوندهها و دانسته های من متفاوته لطفا با احترام عنوانش کنید و منم حتما نظراتتون رو می خونم