2777
2789

من رو این قضیه سال‌ هاست که دارم فکر می کنم و درموردش می خونم...

اول اینکه باید به پدیده ای توجه کنیم به اسم سازش تدریجی....

یعنی چی؟؟؟

خب بر هیچ کسی پوشیده نیست که خانما تا سال 1۸۰۰ حتی اجازه تحصیل در مدارس رو هم نداشتن چه برسه که بخوایم قبل از اون دوره رو مورد بحث و تحقیق قرار بدیم..

یعنی خانم ها شاید فقط نزدیک به دویست سال هست که می تونن به طور مستقیم و بی دردسر در مدارس و دانشگاه ها تحصیلات داشته باشن..

حالا منظورم چیه؟؟

الان اگر توجه بکنید اصولا ای کو(EQ) یا همون هوش هیجانی، در خانم ها به شدت بیشتر از اقایون و درصد آی کیو(IQ) در اقایون به kسبت بیشتر از خانم هاست...

حالا این یعنی چی ؟؟ یعنی اقایون ذاتا از خانم ها از لحاط آی کیو بالاترن؟؟ یا یعنی خانم ‌ها ذاتا از اقایون از لحاظ ای کیو بالاترن؟؟

خیر! هیچ جدوم از این دو جلمه درست نیست..

چیزی به اسم کلمه "ذاتی" وجود نداره... این تفاوت ها در دو بهره هوشیِ متفاوت، از گذشته و ژنتیک نشات می گیره..

از گذشته ای مغز خانم ها زیاد درگیر مسایلی مثل فیزیک و ریاضیات و شیمی و در کل مسایل فنی و استدلالی نشده..

یا آقایون که به علت درگیری در مسایل کار های بیرونی و خارج از خونه و به نسبت ارتباطات عاطفی کمتر از خانم ها( چون خانم ها بیشتر در منزل و پیش بچه هاشون بودن و خب مشخصا ارتباط عاطفی و احساسی قوی تر از اقایون تجربه کردن) دچار هوش هیجانی پایین تری نسبت به خانم هان..

پس در این بین به کار بردن کلمه ذاتی به هیچ عنوان درست نیست...

و خب اگه بخوام رک و راست نظرمو بگم با این روندی توی این دویست سال داره دیده میشه میه پیش بینی کرد تا ۵۰۰ سال اینده به احتمال قوی این دو جایگاه هوش در بین زنان و مردان متفاوت خواهند شد..

یعمی ضریب هوش هیجانی در اقایون بیشتر و ضریب آی کیو در خانم با اختلاف زیاد افزایش پیدا خواهد کرد

عذر می خوام که انقدر طولانی شد ولی به نظرم مطلبی بود که ارزش وقت گذاشتن برای نوشتن و خوندن رو داشت..

اگر نظرتون با خونده‌ها و دانسته های من متفاوته لطفا با احترام عنوانش کنید و منم حتما نظراتتون رو می خونم

عاشق نویسندگی و کتاب. حامی حقوق حیوانات. شطرنج و شنا و آشپزی رو هم خیلی دوست دارم. کاربریم دست دو نفره یکی خودم یکی خدا پس همه حرف‌هام‌رو خودم گردن می‌گیرم😂 به شدت معتقدم به اینکه انسان‌هایی که محترم نیستن و فقط توهین می‌کنن لایق جواب نیستن و جنگ قومیتی مسخره‌ترین جنگ بین بشره... دوست‌دار همه‌تونم! حتی اونایی که دوست‌دارم نیستن. نامه‌ای از جانب یه دختر نویسنده برای خدا: خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

بیشتر ببینید

من همرو نخوندم زیاد بود اما یک مثال بدیهی میزنم.  بیشترین امار قبولی کنکور از تهران هست،  این میتونه اثبات منطقی باشه برای اینکه تهرانی ها باهوش ترن؟  خیر، چون صرفا از امکانات بیشتری بهره می برند.  درست مثل قضیه مذکر و مونث.  هیچ منبع علمی وجود نداره که کی باهوش تره!  صرفا محدودیت ها برای جنسیت زن بوده و هست هنوزم خیلی جاها. 

تازه 200 سال مختص ایران نیست اگر ایران رو در نظر بگیرید به کمتر از 100 سال میرسه و یا افغانستان هنوز هم اجازه تحصیل ندارن خب مشخصا که این بانوان هم جزئی از جمعیت شاخص سنجی هوش هستند  ملاحضه کنین زنانی که حتی سواد خواندن هم ندارن از لحاظ IQ با مردان مقایسه میشند 

و به سبب این مقایسه مردان خود برتر بینی دارند مقایسه ای که به کل غلطه

لایکارو نگاه نمیکنم. تعلیقی چندمه نمیدونم فقط بدونین قدیمی ام .فمنیست منطقی. همون دختر بوکسوره 🥊که خالق هنر روی کاغذه 🎨🖌 البته هنر روی کاغذ فقط نقاشی نیست نویسندگی هم هست 📖✒️ ، عاشق اشپزی ولی فقط برای خودش. من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام😂

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

تازه 200 سال مختص ایران نیست اگر ایران رو در نظر بگیرید به کمتر از 100 سال میرسه و یا افغانستان هنوز ...

کاملا درسته

عاشق نویسندگی و کتاب. حامی حقوق حیوانات. شطرنج و شنا و آشپزی رو هم خیلی دوست دارم. کاربریم دست دو نفره یکی خودم یکی خدا پس همه حرف‌هام‌رو خودم گردن می‌گیرم😂 به شدت معتقدم به اینکه انسان‌هایی که محترم نیستن و فقط توهین می‌کنن لایق جواب نیستن و جنگ قومیتی مسخره‌ترین جنگ بین بشره... دوست‌دار همه‌تونم! حتی اونایی که دوست‌دارم نیستن. نامه‌ای از جانب یه دختر نویسنده برای خدا: خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

بیشتر ببینید