2777
2789
عنوان

بیاین راجعب نذرایی که معجزه کرد بگید خودمم میگم♥️

| مشاهده متن کامل بحث + 75744 بازدید | 1628 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

من خودم قصد ازوداج ندارم ولی هربار میخونم بله خواستگار میاد برام حدود 50 نفری با این نماز راهی خونه ...

سلام خوبین؟

من قبلا باهاتون صحبت کردم... میخواستم این نماز بخونم نمیدونستم با کدوم روش

الان نوشته بودین روش ساده فهمیدم🌹

چون دعای بعدش طولانیه چشمام درد میگیره از روی گوشی میخونم

منم میخوندم بعضی وقتا ولی خواستگاری میومد که اصلا اونی که میخواستم نبود بخاطر همین دلسرد میشدم خیلیم ...

بله گلم ببین آمدن خواستگار نشانه خوبی هست نشانه اینکه داره راه ازوداج تون هموار میشه زمانش، نرسیده زمانش را به خدا بسپارین مداومت کن ترک گناه کن صبور باش درست میشه همون که میخای میاد مشخصات طرفت را بنویس دقیق بذار با قران نماز که میخونی سجده بگو خدایا فلان مشخصات را میخام 

سلام خوبین؟من قبلا باهاتون صحبت کردم... میخواستم این نماز بخونم نمیدونستم با کدوم روشالان نوشته بودی ...

گلم روش، ساده را بخون ما حتی دعای بعذش هم نمیخونیم حاجت میگیرم کلا ما ساده میگیریم عزیزم روش ساده بلد نیستی برات توصیح بدم گلم؟ 

عزیزم خیلی زیاده که ... یعنی مجموعا ۱۲۰ بار بخونیم؟تورو خدا راس میگی؟

عزیزم هرشب سه مرتبه پشت سر هم 

تا چهل شب بخون 

حاجت روایی صددرصد با اعتقاد قوی بخون

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم🥺🙏🧿واسه حاجت رواییم صلوات ختم کنید خانم‌های زیبا 

په جالب نشنیده بودم

یه خانمی میگفت از این نذر حاجت محال گرفته

👌مردم کوفه وقتی در برابر امامشان ایستادند که قبل از آن در برابر نائب امامشان، مسلم بن عقیل(ع) به مخالفت پرداختند!حضرت مسلم آزمون ورودی مردم به حکومت معصوم بود!ولایت فقیه هم آزمون ورودی به وقت ظهور امام معصوم است.   ...🌿🌿🌿 شهید سید حسن نصرالله : کشته شدن عادت ماست و شهادت کرامتی ست که از سوی خدا به ما اعطا شده است 💕دختری که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست... #نزدیکِ_صبح ✌🇮🇷🇵🇸

بیشتر ببینید
منم با نماز ام البنین حاجتم رسیدم

چ جوریه نمازشون؟ چند بار خوندی؟ حاجتت بزرگ بود؟

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭
بیشتر ببینید
برای شفای بیماری هم میگین؟

گلم بله برا همه چی بیماری شغل سلامتی ازدواج خوش اخلاق شدن کسی هر نیت میشه شما سرچ کنی اینجا خیلی حاجت گرفتن گلم خیلی برا آزادی زندانی از اعدام من خوندم اجابت شده