2777
2789

هر سوالی توی این زمینه دارید در رابطه با انتخاب رشته و انواع مدارس و امتحان های ورودیشون و جهش پایه و انتقال از سال نهم به دهم و اینا دارید بپرسید تا جایی که مقدور باشه جواب میدم

چجوری موقع تدریس استرس نداشته باشم؟دانشجو ام

اگر بتوانم دلی را از شکستن بازدارم ‏بیهوده نزیسته‌ام.... ‏اگر بتوانم رنجی را بکاهم ‏یا دردی را مرهمی نهم ‏یا مرغکی رنجور را ‏به آشیانه بازگردانم ‏حاشا حاشا که بیهوده نزیسته‌ام...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من یه سوال دارم عزیزم.دخترم کلاس یازدهمه منطقه ۳.اگر بخوام واسش مهمانی بگیرم که کلاس دوازدهمشو تو شهر منطقه ۲ مثل مرودشت شیراز یا مثلا منطقه یک مثل شیراز بخونه.ایا سهمیه منطقه ۳ رو از دست میده واسه کنکور؟؟ مهمان می شه ها نه انتقالی؟؟

دخترم هشتمه خودش که دوست نداره بره نمونه دولتی چون خواهرش رفته بود راضی نبود میگه سخت میگیرن . هوششو ...

البته که مدارس نمونه دولتی از خیلی لحاظ بهتر از مدارس عادی هستن و دانش آموز درسخون بین یمشت درس نخون و دختر ببخشید..هرجایی..اذیت میشه و گاهی تهدید،ولی مدارس نمونه جو سنگین هم دارن فشار هم زیاده که باز به روحیات خود شخص بستگی داره و شعبه های نمونه شهر تحصیل

چجوری موقع تدریس استرس نداشته باشم؟دانشجو ام

به مرور استرست از بین میره..دانشجوهای فرهنگیان یا تربیت معلم کلا اولاش خیلی استرس دارن و تعامل با دانش آموزا براشون سخته ولی به مرور اوکی میشه عادی میشه،جون عزیزت دبیر عقده ای نشو فقط همین

بنظرتون مشاور بگیرم خوبه؟

مشاور که بهتر میتونه راهنمایی کنه...ولی درکل سال های راهنمایی نیاز به مشاور آنچنانی نداره اگه فرد خودش از همون اول بدونه چی میخواد و چی ب چیه

به مرور استرست از بین میره..دانشجوهای فرهنگیان یا تربیت معلم کلا اولاش خیلی استرس دارن و تعامل با دا ...

نه بابا عقده ای چیه

همه از خداشونه من معلمشونم پز میدن😂

اگر بتوانم دلی را از شکستن بازدارم ‏بیهوده نزیسته‌ام.... ‏اگر بتوانم رنجی را بکاهم ‏یا دردی را مرهمی نهم ‏یا مرغکی رنجور را ‏به آشیانه بازگردانم ‏حاشا حاشا که بیهوده نزیسته‌ام...

نه بابا عقده ای چیههمه از خداشونه من معلمشونم پز میدن😂

خداروشکر..معلم بد دانش آموزو دلزده میکنه فقط باعث سرکوب استعداد دانش آموز میشه،من خودم خانوادم مخصوصا مادرم میگن برو فرهنگیان هیچ شغلی بهتر از دبیری برای خانم نیست..ولی من ن علاقه دارم نه حوصله

اسی چجوری موقع ارائه تو دانشگاه تپق نزنم

با اعتماد بنفس شروع کن..تپق از استرس نشات میگیره و استرس گاهی بخاطر کمبود اعتماد بنفسه و اگه دانشگاه مختلط باشه این موضوع بیشتر هم میشه. جلوی آینه ارائت رو برای خودت انجام بده و چندین بار تکرار کن که مسلط بشی و خودت رو دست کم نگیر 

من یه سوال دارم عزیزم.دخترم کلاس یازدهمه منطقه ۳.اگر بخوام واسش مهمانی بگیرم که کلاس دوازدهمشو تو شه ...

من خودم یازدهمم گلی..توی این زمینه نه اطلاعاتی دارم نه میتونم کمکی کنم،عذرخواهم