2777
2789
عنوان

کنکور یا میشه راهنماییم کنین

241 بازدید | 41 پست

بچه ها من پایه ضعیفی دارم و کلا صفرصفرم ینی فرض کنید هیچی نخوندم با این وضعیت امسال پشت میمونم ولی واقعا نمی‌دونم چیکار کنم سردرگمم ویدیوها چی ببینم اصلا میتونم انجامش بدم🥲تدریس هر درس ساعت ها طول می‌کشه منم کندخوانم اصلا بدجور استرس گرفتم

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

سعی کن استرستو کنترل کنی

حتی اگر فکر میکنی ممکنه پشت کنکور میمونی بازم از همین الان شروع کن که سال اینده فشار کمتری رو تحمل کنی

رشتتو بگو بگم چه فیلمی ببینی

خدای زیبای من، ببخش به من هر آنچه که لایق خدایی توست، و مرا بپروران با آنچه که در حد لطف و رحمانیت توست به امید کرمت ای مهربانترین مهربانان🤍

عزیزم اگه پایه ضعیفی داری برای زیست حنیف عظیمی،فیزیک یحیوی،شیمی بابایی یا فراهانی و ریاضی معین کرمی ...

ویدیوهاشون خیلی طولانین 🥲 cpr ماز خوبه به نظرتون؟و اینکه ممنونم

من پشت کنکوریم میخوای بیای تل که بتونم ویس بدم ؟

منم پشت کنکوریم

دیدی باز اومدن گفتن یازدهم واسه خودمونم هست

چرا دارن همچین میکنن

خدای زیبای من، ببخش به من هر آنچه که لایق خدایی توست، و مرا بپروران با آنچه که در حد لطف و رحمانیت توست به امید کرمت ای مهربانترین مهربانان🤍

صبر کن الان جوابتو میدم

دل نمیشکستم،مراعات میکردم،مهربانی میکردم ،احترام میگذاشتم و به این خیال بودم هر طور رفتار کنی همانطور نیز با تو رفتار می‌شود ،اما نمی دانستم که رفتار هر شخصی انعکاس درونش است نه انعکاس رفتار مَن ،حتی اگر در صادقانه و خالصانه ترین حالت خودت باشی بازهم ممکن است از پشت خنجر بخوری.

بیشتر ببینید
ویدیوهاشون خیلی طولانین 🥲 cpr ماز خوبه به نظرتون؟و اینکه ممنونم

اینو نمیدونم عزیزم باید ساعت مطالعه زیادی داشته باشی وبنظرم برای زیست لازم نیست ویدیو ببینی خود کتاب رو بخون و تست بزن نکات رو از تست دربیار،شیمی هم درسنامه مبتکران رو بخون بعدش تست بزن فقط برا ریاضی فیزیک ویدیو ببین

🦋