2777
2789
عنوان

من فقط تو دنیای خیالی زندگی میکنم

125 بازدید | 13 پست

کل زندگیم توی رویام یبار خواننده یبار بازیگر یبار میلیاردر تو ذهنم دنیایی برای خودم‌خلق کردم و با خیال پردازی زندگی میکنم من خیلی باهوش بودم و بچه پرو به قول بچهای امروزی ولی الان فهم ساده ترین چیزا برام سخت شده دست پا چلفتی شدم ساده ترین کارا هم نمیتونم انجام بدم و تا فشاری بهم میاد دوبارع میرم تو دنیا خیالیم

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

برو سرکارر

منم وقت گیر بیارم خیالبافی میکنم باید سر خودتو شلوغ کنی که دیگه وقت خیالبافی پیدا نکنی

من یه دختر  تحصیلکرده ی شاغل و مستقلم که دلم میخواست یه خانوم متاهلِ خانه دار باشم به جای سروکله زدن با بچه های مردم شوهرداری کنم و بچه ی خودمو بزرگ کنم ولی مهرم به دل کسی نیوفتاد تا امروز که ۲۴ سالمه هیج مردی بهم دوستت دارم نگفته یه نگاه محبت آمیز نکرده دستامو تو دستاش نگرفته من لیاقتشو داشتم که عشق رو تجربه کنم ولی کسی منو نخواست ... اگه مردی تو زندگیتون دارید که دوستتون داره قدرشو بدونید زندگی تکراریه شما حسرت خیلی هاس .تحصیلات و شغل و رفیق و گردش و تفریح کمبود های احساسی آدمو جبران نمیکنه 
بیشتر ببینید

اسی منم مشکل تو رو دارم از ۱۴ سالگیم خیالبافی هام شروع شد و قبل خواب یک دور واسه خودم فیلم میساختم خیلی هم عاشق این کار بودم...الان دو سه ساله نمیتونم فقط گاهی برای فرار از نشخوار ذهنی اینکارو میکنم

برای خودت برنامه بریز مثلا نوشتن لیست کارهای روزانه و محدودش کن فقط اخر شبا اینکارو بکن همینطوری کم کم کمش کن 

👊

چون از زندگیت راضی نیستی ، حس شکست خورده بودن داری ، به جای اینکه تلاش کنی توی دنیای واقعی زندگیت رو عوض کنی ، خودت رو با فکر و خیالات مشغول میکنی . هم راحته هم خبری از شکست و درد نیست ولی این راهش نیست دختر خوب . همیشه بقیه اطرافت نیستن که کارات رو بکنن و شما غرق خیالاتت بشی . دور از جون چند وقت دیگه تنها شدی باید بتونی خودت گلیم خودت رو از آب بکشی بیرون و مستقل زندگی کنی . 

حتما سعی کن کم کم عوض کنی برنامت رو . یه کلاس ورزشی ، یه کلاس هنری ثبت نام کن .هم برای جسمت خوبه ، هم روحت . حس اینکه داری پیشرفت میکنی و راکد و ساکن نموندی یه جا خیلی حالت رو بهتر میکنه. خرید خونه رو اگه میشه به عهده بگیر که مجبور باشی بری بیرون و با مردم در ارتباط باشی . یواش یواش از این پیله ای که دورته بیا بیرون وگرنه روز به روز ضعیف تر میشی 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
۳۰ سالمه هیچی بیکارم هفته دو سه روز اگه کار باشه با دخترخالم میرم کار خیاطی

تآ کی میخوای اینجوری ادامه بدی

تو کل ب خدا کن برو سرکار ب خودت برس

یهو میبینی افسرده شدی ی جا نشستی وزنت اضاف شده چاق شدی 

پوستت داغون شده همش مال تو رویا بودن از این دنیا غافل شدی

همه رویا دارن ولی ی تایمی کافیه نه کل زندگیت بشه رویاهات

.......