2777
2789
چون خودم‌ حقوق بگیر شدم شوهرم حمایت مالیش را قطع کرده و این ناراحتم میکنه .ولی حس خوبی از استقلال م ...

واقعا یعنی کلا خرج لباس و نیازای این چنینی نمیگنن

+خدایاشکرت🤍

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

چون خودم‌ حقوق بگیر شدم شوهرم حمایت مالیش را قطع کرده و این ناراحتم میکنه .ولی حس خوبی از استقلال م ...

این بده🥲

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚 من باید زود درسم تموم بشه تا کمک خرج خانوادم بشم.💚اسفند۱۴۰۳ دفاع کنم🤲🏻.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔
بیشتر ببینید
دقیقا حمایت مالی شوهر قطع شد

نباید اینجوری بشه🥲

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚 من باید زود درسم تموم بشه تا کمک خرج خانوادم بشم.💚اسفند۱۴۰۳ دفاع کنم🤲🏻.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔
بیشتر ببینید

من... خب نگرانیت چی هست؟ با همسرم تقسیم کار داریم. همسر شما اصلا قبول نمی کنه کار خونه انجام بده؟
در کل خیلی برای من خوب بود. از هزار تا دید و بازدید بی خودی فامیلی و خر حمالی برای دیگران معاف شدم. به بهانه ی کار دارم که واقعی هم بود از این چیزها عقب کشیدم. خیلی وقتم برای خودم شد و درسته کار می کردم ولی اقلا پولشو می گرفتم. نه اینکه دود بشه بره هوا. 

حالا اون یکی جاریه همش در خدمت مادر شوهر هی این ور ببر اونور ببر کار کن آخرشم هیچی دستش نیست. 

تو این شرایط مخالفتی نکرده؟

ن عزیزم چونکه از لحاظ مالی خیلی اوضاعمون اوکی شده

مزایا و معایب خودشو داره

زنده_بمان_وجدانم#                                              نام کاربری:باران تو  :) 
مناین که همسرمو خیلی کم می بینم ناراحتم می کنه ساعت کاریمون درست عکس همدیگه سمن میرم اون خونه ساون م ...

اصلا شرایط جاب جا کردن ساعتاتون رو ندارین یعنی😢 راضی ای همسرت از این شرایط

+خدایاشکرت🤍

من بعد ازدواج اولم شاغل شدم و قبل ازدواج با همسرم شاغل بودم.

اون چیزی که تو زندگی سابقم اختلاف انداخت شغلم نبود اختلاف نظر و همراه نبودن بود.

اگه شاغل بودن زن نظم رو بهم زد مشکل از همراه نبودن مرد هست.

.

اصلا شرایط جاب جا کردن ساعتاتون رو ندارین یعنی😢 راضی ای همسرت از این شرایط

اون خودش مقصره میتونه حابه جا کنه نمی کنه

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم