2777
2789
عنوان

کنکور یا میشه راهنماییم کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 41 پست
تجربی الان برا نهایی و ترمیم یازدهم میخونم

بنظرم واسه زیست فرهنمدنیارو ببین، خیلییی خوبه

اگه صفر صفرم باشی متوجه میشی درس رو و درصدت میاد بالا

من چون خودم دانش اموزش بودم میگم خوبه، حتی مشاور خودمم رتبه برتره زیستش با فرهنمدنیا بوده

خدای زیبای من، ببخش به من هر آنچه که لایق خدایی توست، و مرا بپروران با آنچه که در حد لطف و رحمانیت توست🤍

ببین اول از همه آروم باش ،یه اشتباهی کردی و زود شروع نکردی درسته؟ حالا خودتو ببخش و چشم پوشی کن از اشتباهت به هر دلیلی نخوندی...اصلا مهم نیست ،الان بشین یجوری برای نهایی بخون که معدلت بالای ۱۹ بشه چون وقت کافی داری برای نهایی اما بگم اگه بازم شروع نکنی سال بعدی کارت دوبرابر میشه و سخت...

دل نمیشکستم،مراعات میکردم،مهربانی میکردم ،احترام میگذاشتم و به این خیال بودم هر طور رفتار کنی همانطور نیز با تو رفتار می‌شود ،اما نمی دانستم که رفتار هر شخصی انعکاس درونش است نه انعکاس رفتار مَن ،حتی اگر در صادقانه و خالصانه ترین حالت خودت باشی بازهم ممکن است از پشت خنجر بخوری.

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

وای آره من از استرسش دارم میمیرم

خدا کمکمون کنه واقعا

امیدوارم امسال همون چیزی که دوست داری قبول بشی عزیزم

خدای زیبای من، ببخش به من هر آنچه که لایق خدایی توست، و مرا بپروران با آنچه که در حد لطف و رحمانیت توست🤍

کنکور چیکار کنم

کنکورم بخون، تستی کار کن اگه فرصت کردی ولی بنظر من تمرکزتو بزار رو نهایی چون ۶۰ درصد نهاییه.. هدفت چیه اخه؟ اگه معدلت بالای ۱۹بشه و میانگین ۲۵ درصد اینا بزنی پیرا پزشکی راحت قبولی

دل نمیشکستم،مراعات میکردم،مهربانی میکردم ،احترام میگذاشتم و به این خیال بودم هر طور رفتار کنی همانطور نیز با تو رفتار می‌شود ،اما نمی دانستم که رفتار هر شخصی انعکاس درونش است نه انعکاس رفتار مَن ،حتی اگر در صادقانه و خالصانه ترین حالت خودت باشی بازهم ممکن است از پشت خنجر بخوری.

بیشتر ببینید
خیلی طولانیهههههههه cpr خوبه؟

نمیدونم واقعا، جرات ندارم بهت بگم برو فقط cpr رو ببین چون خودم همچین کاری نکردم تجربشو ندارم

سعی کن مباحثی که سوال خیز تر هستن و بیشتر بلدی رو تست بزنی تا قوی تر بشی، یه سری مباحثی که همیشه برات سخت بوده رو بذار الویت آخر.

یه سری چیزا رو با خوندن و تست زدن میتونی اوکی کنی اگه بخوای براش فیلم سالانه طولانی ببینی وقتت میره. مباحثی که سختتر هستن رو فیلم ببین و سعی کن فیلمای کوتاه تر و با کیفیت بهتر انتخاب کنی.

و اینکه الان ۶۰ درصد هم امتحان نهایی هست، برای اونا هم اول از کتاب درسی شروع کن و از کتابای فرمول بیست یا … هم میتونی استفاده کنی و حتما حتما نمونه سؤالای سال های قبل رو از خودت امتحان بگیر و روشون کار کن.

انشالله موفق باشی💕نا امید نشو و محکم ادامه بده زود تموم میشه🌱

منمتازه زبانمم خیلی ضعیفه

منم زبانم چنگی به دل نمیزنه

اولین سالیه که پشت کنکوری درسته؟