2777
2789

السلام علیک یا قائم آل محمد♡🌸 اگه در مورد آقا امام زمان سوال داری ازم بپرس🌸 اللهم به حق الحسین عجل لولیک الفرج🌸 🌼 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم 🌼 ‌

السلام علیک یا علی‌بن‌ابیطالب علیه‌السلام

🏴🏴🏴🏴🏴

اوّلِ امسال، روز روضه‌ی شیر خداست

روز ضربت خوردن مولود کعبه مرتضاست

روز پنجم می‌شود آغاز تبریکات عید

حفظ حُرمَت لازم است، آخر علی بابای ماست

#امام_علی_ع🖤🖤🖤

ف.ن

🍃🌸صلی الله علیک یا اباعبدالله الحسین🍃🌸

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ ????

چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که مى‏گوید باش پس [بى‏درنگ] موجود مى‏شود (??)
بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

پروردگارا...

ضیافتت از نیمه اش گذشت

و ما، غرق در بوسه هاے مداوم توییم.

نميدانم چقدر مهمان خوبے بوده ايم؟

اما، به لبخند هاے بے همتایت قسم؛

تو شاهڪار ترین میزبان عالمی!

چنان ندیده، میخری؛

ڪه گویے میان ما و تو، هیــچ نقطه ی تاریڪے، جلوه نڪرده است.

و من

شرمنده ام...

اذن مناجات ڪه مے دهے، با خودم مے اندیشم چرا باز هم برویم آغوش گشوده است؟

من بارها این سوال را با خودم تڪرار ڪرده ام؛

مگر چقدر مے توان، ندید گرفت...

مگر چقدر مے توان، بخشید...

مگر چقدر مے توان، ندیده خرید؟

نام "ستّار " تو، حِصنِ حَصینِ من است...خدا

و عقل ناچیز من هنوز،  

از ستّاریتِ تو، انگشت به دهان مانده است!  

ندید گرفتن هايت، چنان مرا دلباخته ات ڪرده، ڪه تصور جاماندن از آغوشت نیز، نابودم مے ڪند.

این رمضان،  براے سرڪشیدن اسم هاے تو، سحرخيز شده ام.

مرا به خودت شبیه مے ڪنے؟

قنوت امشبم، بال درآورده است؛ به نام نامے "ستّار" تو....

مــرا، مثل خودت...به "ندیدن" عادت بده...؛

یا ستّارُ.... یا ستّارُ.... یا ستّار...

✨شب قدرتان خدایی✨

#ماه_رمضان

#شب_قدر

@Montazeranezohour

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
بیشتر ببینید

🎞امشب هیـــــچ چیز جز خودش را  از امام زمان ( عج ) نخواهید!

همه مریضها شفا پیدا کنند، همه برهنه ها پوشانده شوند، همه اسیرها آزاد شوند، یعنی چی؟!

یعنی تو ظهور کنی...

آدمِ زرنگ، تو این شب‌های استجابت، بی نهایت رو از خدا می‌خواد.

✍️روزها و شبای باقیمونده از این رمضان هم به سرعت نور می‌گذره. باور کن اگه توی این شب‌ها، کمتر توی فضای مجازی و اینستا و تلگرام و توییتر و... بچرخی، چیزی رو از دست نمیدی، تازه سود هم می‌کنی.

➖ شوخی که نیست پای یه معامله‌ی پُر سود وسطه. فقط یک شب قدر دیگه باقی مونده.به وعده ی ضمانت شده خدا اعتماد کن!

⚠️این معامله ی بدون ضرر و با سود ۱۰۰۰ برابری، فقط سه شب در سال به سراغت میاد که فقط یک شبش باقی مونده!

👌 حواست باشه:توی شب‌های قدر، قدر ما مشخص میشه. قدرِ تو امام زمانه، به کمتر راضی نشو!

(استاد رائفی پور)

⚠️بسیار مهم...نشر حداکثری

#رمضان

#شب_قدر

@Montazeranezohour

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
بیشتر ببینید

در شبــهای قـ💫ـدر؛

تو موفــق خواهـــی بود، اگر؛

💢بهترین تقدیرات رو بشناسی،

و باصـداقت

و دغدغه حقیقی، اونا رو طلب کنی...

🎙جهت بهره بری از شب های قدر، صوت را از دست ندهید👇👇

#تقدیر_شب_قدر

@Montazeranezohour

بیشتر ببینید

⭕️ #شب_قدر و مقام امام زمان - قسمت دوم

📖 در تفسير اطيب البيانج ۱۴، ص ۱۸۱ آمده است: «نزول آن‌ها (فرشتگان و روح) در شب قدر برای دو کار است: يكی آن‌كه بر امام زمان نازل شوند و آن‌چه در اين سال تقدير شده به امر پروردگار به نظر مباركش برسانند؛ امر دوم: اين‌كه ملائكه و روح در مجالس مؤمنين حاضر شوند و بر آن‌ها سلام و در حق آن‌ها دعا كنند و در عبادت آن‌ها شركت كنند و ثواب عبادت آن‌ها را در نامهٔ عمل مؤمنين ثبت کنند.

🌌 اين‌كه فرشتگان و قدسيان به همراه روح بر خليفه‌الله و امام هر زمان نازل می‌شوند براساس آيات و روايات قابل اثبات است؛ چراكه اين خليفه‌الله است كه در مقام خلافت الهی، مقدرات امور را به عهده گرفته است.

🔆 خليفه‌الله نه تنها بر مقدرات جزئی هر موجود و آفريده‌ای آگاهی و نوعی احاطه و تسلط دارد، بلكه در حيات و ممات آنان نيز دخالت مستقيم دارد.‌

🔰 با توجه به آيات سورهٔ دخان و قدر در شب قدر، فرشتگان و روح، در هر سال، دائماً نازل می‌شوند؛ پس بايد به‌طور مدام شخصی به عنوان خليفه‌الله و «ولیّ» اين امر باشد تا روح و فرشتگان به سوی او نازل و ارسال شوند. اين ولیّ امر، همان ولیّ جهان و جهانيان خواهد بود كه اطاعتش بر همگان واجب است.

💠 حضرت امام سجاد، در اين‌باره می‌فرمايند: «همانا سال به سال در شب قدر تفسير و بيان كارها، بر ولیّ امر (امام زمان) فرود می‌آيد.»

@Montazeranezohour

بیشتر ببینید

💠امـام صـادق علیه السـلام فـرمودند:

🌟مقــدّرات در شـب نـوزدهـم تعييـن

در شـب بيست و يكم رمضان تأييد

و در شب بيست و سوم ماه‌رمضان؛

امضا می‌شود ..🌟

📚الكافی، جلد ۴، صفحه ۱۵۹

﷽📖

إِنَّاأَنْزَلْنَاهُ‌فِی‌لَیْلَةِ‌الْقَدْرِوَمَاأَدْرَاکَ‌مَالَیْلَةُالْقَدْر؟

🕊شبِ‌قدر است بیا قدر بدانیمـ کمۍ    

🕊خانہ‌ی دل ز گناهان بتکانیم کمۍ

🕊شعلہ افتاده بہ ما که از فرطِ گناه         

🕊دوست‌را ازدلِ این شعلہ بخوانیمـ کمۍ..

آنکه شب‌های قدرراشب‌زنده دارۍکند؛ خداوندتمامِ‌گناهانش‌رامی‌آمرزدهرچند به تعدادِستارگان‌✨️وسنگینۍکوه هاباشد..🏔.

-رسول‌اکرمﷺ؛وسائل‌الشیعهـ

خدایا ....؟.......؟.......!!                                              ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ !                                       خدایا ...…چه دارد آنکه تو را ندارد ؟؟                                                   و چه ندارد آنکه تورادارد.                                         اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍﷺ وَآلِ مُحَمـَّدﷺوعجل فرجهم.                                          
بیشتر ببینید

السلام علیک یا قائم آل محمد♡🌸 اگه در مورد آقا امام زمان سوال داری ازم بپرس🌸 اللهم به حق الحسین عجل لولیک الفرج🌸 🌼 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم 🌼 ‌

💢 امشب پروندهٔ مرا می‌خوانید...

💠 امشب تنها به یک چیز فکر می‌کنم. به همان لحظه‌ای که پروندهٔ مرا می‌خوانید. بر دل مهربان شما چه خواهد گذشت؟

🌙 راستش امید دارم به لبخندی که از سر شوق، بر صورت همچو ماهتان نقش خواهد بست.

😔 اما اگر چنین نباشد، هر روز صبح با چه رویی از عهد بگویم؟ و من پناه می‌بَرم به خداوند از شر تعهدی که شکسته شود...

🤲 الهی العفو

🌌 #دلنوشته_مهدوی ویژهٔ #شب_قدر

💚امشب همگی منجیمان را از خدا بخواهیم....

@Montazeranezohour

بیشتر ببینید

خدایا ....؟.......؟.......!!                                              ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ !                                       خدایا ...…چه دارد آنکه تو را ندارد ؟؟                                                   و چه ندارد آنکه تورادارد.                                         اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍﷺ وَآلِ مُحَمـَّدﷺوعجل فرجهم.                                          
بیشتر ببینید

🌙 🌙 🌙 🌙 🌙 🌙 🌙 🌙 🌙

🌙

🌙

🌙

❓پرسش

⁉️اگر در شب قدر، مقدرات معیّن می‌گردد؛ پس تلاش و اختیار انسان چه معنائی دارد؟

✅ پاسخ استاد حیدری 👇

1⃣ اینکه می‌گویند در شب قدر همه‌ی مقدرات تقدیر می‌شود‌؛ بدین معنا است که‌ قالب معین و اندازه‌ی خاص هر پدیده، به طور روشن اندازه‌گیری می‌شود البته این اندازه‌گیری، بر اساس شرایط و موانعى است که پیش می‌آید و با

ملاحظه اختیار و قابلیت انسان شکل می‌گیرد. با توجه به مقدمه یادشده، رابطه شب قدر و تعیین سرنوشت بندگان و کردار اختیارى آنان، روشن می‌شود.

2⃣ قدر؛ یعنى، پیوند و شکل گرفتن هر پدیده و هر حادثه با سلسله علل خود و در شب قدر، این پیوند به دقّت

اندازه‌گیری می‌شود؛ یعنى:

اولا، براى امام هر زمان این پیوند معلوم و تفسیر می‌شود.

ثانیاً رابطه این پدیده‌ها باعلل خود روشن می‌گردد. از یکسو خداوند متعال، بر اساس نظام حکیمانه جهان، چنان مقدّر کرده است که بین اشیاء، رابطه‌ای خاص برقرار باشد. براى مثال بین عزت و دفاع از کیان و ذلّت و پذیرش ستم... هر کس از کیان خود دفاع کند، عزیز می‌شود و هرکس تسلیم زور و ستم شود، ذلیل می‌گردد! این تقدیر الهى است. مثال دیگر اینکه بین طول عمر و رعایت بهداشت و ترك بعضى از گناهان مثل قطع صله‌رحم و دادن صدقه، رابطه وجود دارد. بر این

اساس هر کس طول عمر می‌خواهد، باید دراین قالب قرار گیرد. آنکه این شرایط را مهیا کرد، طول عمر می‌یابد و آنکه در این امور کوتاهى کرد، عمرش کوتاه می‌گردد. پس در افعال و کردار اختیارى بین عمل ونتیجه که همان تقدیر الهى است رابطه مستقیم وجود دارد. انسان تا زنده است، جاده‌ای دوطرفه در برابرش قرار دارد یا با حُسن اختیار، کمیل بن زیاد نخعى می‌گردد و یا با سوء اختیار حارث بن زیاد نخعى، قاتل فرزندان مسلم می‌شود؛ دو برادر از یک پدر و مادر: یکى سعید و دیگرى شقى. پس تقدیر الهى؛ یعنى، آنکه با حُسن اختیار خود به جاده مستقیم رفت، کمیل می‌شود و آنکه با سوء اختیار خود، به بیراهه‌ی گناه و انحراف پا گذاشت، حارث می‌گردد.

3⃣ از سوى دیگر در شب قدر، معین می‌شود که هر انسان، براساس انتخاب واختیار خود، کدام راه را انتخاب خواهد

کرد و با توجه به دعاها، راز و نیازها و تصمیم‌ها، قابلیت چه نعمتها و یا حوادثى را خواهد داشت.

پس بین تقدیر الهى و اختیار آدمى، هیچ منافاتى وجود ندارد؛ زیرا در سلسله علل و شرایط به ثمر رسیدن کار و ایجاد حادثه، اراده آدمى یکى از علل و اسباب است. آنکه با حسن اختیار خود، کردار نیک انجام میدهد یا مخلصانه دعایى می‌خواند، نتیجه آن را در این جهان می‌بیند و آنکه بر اثر سوء اختیار گناهى مرتکب می‌شود، نتیجه‌ی تلخ آن را می‌چشد. پس اینکه در شب قدر، امور بندگان ـ اعم از مرگ و زندگى، ولادت و زیارت و... ـ تقدیر می‌شود، همگى با

حفظ علل و شرایط وعدم موانع است و اختیار یکى ازعلتها و شرایط آن به شمار می‌آید. به‌ این جهت سفارش شده، در آن شب به شب‌زنده‌دارى وعبادت ودعا بپردازید، تا این عمل در آن شب خاص که از هزار شب برتر است، شرایط نزول فیض الهى را فراهم آورد.

♻️ نتیجه اینکه:

خداوند می‌داند، هر چیزى در زمان و مکان خاص، به چه صورت و با توجّه به کدام شرایط و علل تحقق می‌یابد و می‌داند که فلان انسان با اختیار خود، کدام کار را انجام می‌دهد. فعل اختیارى انسان، متعلق علم خداوند است که در شب قدر، حدود آن مشخص می‌شود. این امر با اختیار منافات ندارد و حتى بر آن تأکید می‌کند؛ براى مثال معلم کاردان و مجرب، به خوبى می‌داند کدامیک از دانش‌آموزانش، به دلیل تلاش فردى و

استعداد لازم، با رتبه بالا قبول می‌شود و کدامیک به دلیل عدم تلاش یا استعداد کمتر، در حد متوسط نمره می‌آورد و

یا مردود می‌شود. علم معلم، از راه دانش او به علت‌هاست و نفی‌کننده تلاش دانش آموزان نیست. در شب قدر همه‌ی کردار اختیارى انسان، اندازه‌گیری و قالب‌بندی می‌شود. خداى عالم به‌ علت‌ها، براساس نظم موجوددرمیان اشیاى این جهان، برنامه‌ریزی می‌کند و اختیار انسان یکى از علتهای مؤثر است. از این‌ جهت تأکید شده است: «شب نوزدهم، بیست و یکم و بیست و سوم ماه مبارك رمضان را به عبادت، دعا و شب‌زنده‌داری مشغول باشیم، تا این اعمال خیر، زمینه آمادگى و توان برتر ما شود و بتوانیم فیض الهى را درك کنیم. اگر عنصر اختیار در میان

نبود و هر آنچه انجام می‌دادیم در سرنوشت ما تأثیر نداشت، هیچ دلیلى بر این‌همه تأکید بر شب‌زنده‌داری و عبادت نبود.

#عقائد

#شب_قدر

#ماه_مبارک_رمضان

🌙 🌙 🌙 🌙 🌙 🌙 🌙 🌙 🌙

✅برای شب های قدر آماده بشیم.

التماس دعا

@Montazeranezohour

بیشتر ببینید

آقا جان ،مولای من سال جدید و سال ظهور آقا امام زمان عج قرار بده🌱🤲

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                           گفتم شبی به مهدی اذن نگاه خواهم                                        گفتا که من هم از تو ترک گناه خواهم                                      
بیشتر ببینید

🔴 ادامه احیاء شب قدر تا طلوع شمس

🔵 از مرحوم حضرت آقای حداد منقول بود که می‌فرموده‌اند: احیاء شب قدر را باید تا طلوع شمس ادامه داد، چون برخی مواهب را بین الطلوعین تقسیم می‌کنند که اگر انسان بخوابد از آن محروم می‌گردد.

📚 کتاب شریف «نورمجرد» ج۲، ص۳۷۱

@delneveshtteh

بیشتر ببینید

آقاجانم برامون دعا کن امشب🙏

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                           گفتم شبی به مهدی اذن نگاه خواهم                                        گفتا که من هم از تو ترک گناه خواهم                                      
بیشتر ببینید