2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

رفت و آمد الآن کلا کم شده.ولی من اینکه عید بمونم تهران بدم میاد شهر خلوته دوست ندارم. تعطیلات دیگه ا ...

شهر خلوت میشه دوست نداری؟ وای من عاشقشم بدون ترافیک 

تا با تو خندیدم خود را خدا دیدی از نسل خاکی ها خودت را جدا دیدی
عزیزای دل یادمون باشه ایام شهادته❤️حرمت نگه داریم🌱✨️😇

شهادت حضرت علی دوم عیده. کسی که بخواد حرمت نگه داره عروسی و جشن نمیگیره ربطی به سفر نداره.

با این تفکرات مردم رو زده کردین 

من که به تو نارو نزدم حضرت عشق/پس چرا زندگی ساده من ریخت بهم
شهر خلوت میشه دوست نداری؟ وای من عاشقشم بدون ترافیک

اصلا سال کنکورم موندیم خونه. خیلی بد بود

فقط یه روز با مترو رفتیم امامزاده صالح. از شانس ما اونروز بازی ایران وافغانستان بود.مترو هم پر افغانی. 

من که به تو نارو نزدم حضرت عشق/پس چرا زندگی ساده من ریخت بهم

ببین من زبونم مو درآورده از سوم دبیرستان تا الان که در حال خوندن لیسانس دومم هستم به بابام میگم مارو وردار ببر یه گوری فققققط دوست داره تو خونه دوتا نوکر براش غذا بپزن و چایی بذارن جلوش و خودش یا بخوابه یا جلو تلویزیون لم بده تا هم میشینیم باهاش حرف بزنیم میره میخوابه😐😕 حرف از مسافرتم میشه زود ساکت میشه چون بنفعش نیست رسما از دستش خسته شدم هی میگه بریم مسافرت مگه چه کار داریم مسافرت تفریحیو با کاری اشتباه گرفته لجمو دیگه درآورده باورت میشه بهش میگیم فلان چیزو میخوایم فی الفور میخره امان از موقعی که بگیم مارو ببر جایی یموقعایی دعا میکنم زودتر ازدواج کنم طرف بیاد ببرتم مسافرت نجاتم بده ازین وضع اصلا روحیم خرابه

اهل یکی به دو و کل کل کردن نیستم پس اگر نظرت با من مخالفه لطفا ریپلای نکن چون وقت خودت رو هدر میدی و نظرت رو نخونده، محترم میدونم🙂 خواننده خاموش ۱۳۹۸ کاربر ۱۴۰۰