2777
2789

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

آدم پایه نعمته بخدا

دقیقا 👌 

ندارم که ندارم فقط خواعرشوعرم خوبه اونم که پسرش با دخترم دعوا میکنن همش جیغ گریه اعصاب خوردی 

❤️رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره❤️                                                        🌺نذارید قهرتون با همسرتون بیشتر از چندساعت طول بکشه اگه قهر کردن عادی بشه سردی پیش میاد نیازی نیست منت کشی کنید حرف زدن عادی رو ادامه بدید 🌺

بیشتر ببینید
چرا عزیزم چقدر بد 🥲 🥲

اره ناراحتم 

ولي چه ميشه كرد ادم نيست 

انگار اسمون باز شده اين اقا خانوادش افتادن 

خودش ديدن دختر دايي مادرش كه يه شهرستان ديگس مادره مجبور ميكنه خانمو بزاريم جلو ماشينو ببريم 

ولي يكبار نميگه زنتو لاقل خونه پدر مادرش ببر عيد 

خدا بحق اين روزا سر دخترش بياره كه چي بگم  جرعت داره دامادش خونه فاميلا نبره دخترشو حلقاويزش ميكنه 

هر سال عيد خونه مادرشه دخترش اونوقت دختر مردمو نميبينه 

اره ناراحتم ولي چه ميشه كرد ادم نيست انگار اسمون باز شده اين اقا خانوادش افتادن خودش ديدن دختر دايي ...

عزیزدلم خدا بهت آرامش و صبر بده خیلی ناراحت شدم ❤️🫀

کاش آدم پایه داشتم هرروز میرفتیم تفریح های یه روزه از دید و بازدید که خوشم نمیاد مسافرت هم اونقدر شل ...

منم خیلی تفریح های یه روزه رو دوست دارم بیشتر خوش میگذره 

تا با تو خندیدم خود را خدا دیدی از نسل خاکی ها خودت را جدا دیدی

رفت و آمد الآن کلا کم شده.

ولی من اینکه عید بمونم تهران بدم میاد شهر خلوته دوست ندارم. تعطیلات دیگه ای هم نداریم بهتره بریم مسافرت

من که به تو نارو نزدم حضرت عشق/پس چرا زندگی ساده من ریخت بهم
منم خیلی تفریح های یه روزه رو دوست دارم بیشتر خوش میگذره

آدمش باشه دیگ 

من ترجیح میدم تنها برم ولی با آدم بدسفر نرم 

❤️رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره❤️                                                        🌺نذارید قهرتون با همسرتون بیشتر از چندساعت طول بکشه اگه قهر کردن عادی بشه سردی پیش میاد نیازی نیست منت کشی کنید حرف زدن عادی رو ادامه بدید 🌺

بیشتر ببینید