2777
2789
عنوان

اومدم خونه ی بابام چون دلیل دارم بیاید بگم بهتون

| مشاهده متن کامل بحث + 2307 بازدید | 142 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چطوری برگشتی بگوببینم حرفتون نشددیگه چیاگفتی

اون روز ک رفتم خونه بابام

ن زنگ زد ن پیام داد، منم ساعت ۱۲ شب بود ب سرم زد برم خونه خودم، رفتم در زدم درو بار کرد دوباره یکم بحثمون شد میگف من اخلاقم همینه از این ب بعد دیگ کارتامو خونه نمیزارم تو کارامم حق نداری دخالت بکنی پول خودمه ب تو ربطی نداره..

منم رفتم تو اتاق خوابیدم امروز صبح داشت میرفت خرید کنه وسایل برا خونه بخره ب من گف میای گفتم ن

وسیله هارو ک گرفت اورد گدآشت خونه منم رفتم مرتب کردم بعد پیام داد گف گشنمه ناهار یچی درست کن بخورم منم گفتم ماهی سرخ کنم برات؟ هیچ پیامی نداد منم چیزی درست نکردم خودش اومد خونه تخم مرغ خورد.

لطفا دل نشکنین با حرفاتون، پشت هرکاربر یه قلب می تپه🙂♥️

خوب دیدت عکس العمش چی بودنگفت چی برگشتی توچی گفتی

بعد همون شب ک اومدم خونمون 

بابامم فمید ولی طرف اونو گرفت گف خب مادرشه بایدم بده تو دخالت نکن پول خودشه و... قلبم شکست از بی کس بودنم🥺🥀

هیشکی حرف منو نمیفهمه 

حتی مامانم گف بشین زندگیتو کن و...

شوهرمم میگف بری خونه مامانت دنبالت نمیام

اون روز ک رفتم خونه بابامن زنگ زد ن پیام داد، منم ساعت ۱۲ شب بود ب سرم زد برم خونه خودم، رفتم در زدم ...

اسی نمیدونم کارت درست بودیانه ولی ازحالاپوستت بایدکلفت بشه چون قرارشوهرت کارای کنه ک بابه میلت نباشه ینی ازقصدجلوت پول بزن حساب کسی یامدادم بگه چقدپول دادک حرص خوردن توروببینه کم نیارتوخلوتت گریه کن دلتوبسپاربخدااجی نمیدونم چی بگم ولی میدونم بایدپوستت کلفت ترازاین حرفاباشه🫂

اون روز ک رفتم خونه بابامن زنگ زد ن پیام داد، منم ساعت ۱۲ شب بود ب سرم زد برم خونه خودم، رفتم در زدم ...

خلاصه امشب رف حموم دوش گرف من تعجب کردم اخه امروز روزشو نگرف و شب هم رف دوش گرف اونم در حد ۱۰ دیقه فک کردم غسل کرده حس کردم خیانت کرده بهم

بهش پی دادم گفتم برجی رفتی غسل کردی و چرا امروز روزتو نگرفتی و تنها چیزی ک میتونم بت بگم اینکه تف ب ادم خیانتکار.

بعد همون شب ک اومدم خونمون بابامم فمید ولی طرف اونو گرفت گف خب مادرشه بایدم بده تو دخالت نکن پول خود ...

مابی کس نیستیم خداداریم امام هاداریم میدونموقتی پدرت اینطوری بگه دیگ توقونداشت باش ازکسی بچه نیارنزاربچه داربشین فعلاسرکاربرویکم قوی شو

اسی نمیدونم کارت درست بودیانه ولی ازحالاپوستت بایدکلفت بشه چون قرارشوهرت کارای کنه ک بابه میلت نباشه ...

بعد نفسم بالا نمیومد حالم خیلی بد شده بود جوری ک میگفتم درشم برم کسی نتونه پیدام کنه با حداقل برم خودمو بندازم جلو ماشین

داشتم میمردم ها واقعا حالم بد بود رفتم تو حیاط نشستم ک شوهر همسایه گف زشته برو خونه ما بشین

منم رفتم خونشون نیم ساعا نشستم حالم بهتر شد بعد شوهرم اومد زنگ خونشونوزد اومد دنبالم

گف این همه دنبالت گشتم رفتم فلان جا فلان جا... چرا نگفتی کجا میری 

منم توضیح دادم 

بعد مامانم اومدش ترسیده بودن ک من کجا رفتم مثلا

خلاصه امشب رف حموم دوش گرف من تعجب کردم اخه امروز روزشو نگرف و شب هم رف دوش گرف اونم در حد ۱۰ دیقه ف ...

میشه خواهش کنم ی مدت جلودهننوبگیری فک کن باادم غریب توجاداری زندگی میکنی کاری بش نداشت باش کی میره کی میادکجامیره دندون روجیگربزار

بعد نفسم بالا نمیومد حالم خیلی بد شده بود جوری ک میگفتم درشم برم کسی نتونه پیدام کنه با حداقل برم خو ...

🫂خدامردبدرونصیب گرگ بیابونم نکنه یه گفش اهنین ازحالاپات کن یانقاب قوی بودن بزارروصورتت 

مابی کس نیستیم خداداریم امام هاداریم میدونموقتی پدرت اینطوری بگه دیگ توقونداشت باش ازکسی بچه نیارنزا ...

اخه من خدارو نمیبینم اصن هیچ کمکم نمیکنه:)

جلوی شوهرم این حرفارو زد ینی از گوشی ک ب من میگف شوهرمم میشنید صداش زیاد بود

یلحظه خجالت کشیدم ک بابام پشتم نبود.

سرکار نمیزاره برم 

اخه من خدارو نمیبینم اصن هیچ کمکم نمیکنه:)جلوی شوهرم این حرفارو زد ینی از گوشی ک ب من میگف شوهرمم می ...

حس توکامل میفهمم اسی فعلابچه دارشدن روازسرت بیرون کن خواهش میکنم کاری بش نداشت باش ی مدت ببین چطورمیشه متاسفانه باحرفای پدرت شوهرت حس پیروزی بش دست داده