2777
2789
عنوان

شوهرم فهمید دلم با این زندگی نیست میگه بزار جدا شیم

| مشاهده متن کامل بحث + 2314 بازدید | 103 پست
خواهر ادامشو بخون زود قضاوتم نکن منم کم سخای تو این زندگی نکشیدم ۱۶ سالگی ازدواج کردم با خانواده شوه ...

شوهرت بهتر هم میشه عزیزم تجربه دارم که میگم شما روی خودت کارکن که دلگرم بشی بهزندگیت

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعا حق داره

با حدا شدن راحتش کن

منم پارتنرم اینطوری بود خیلییییی عذاب کشیدم 

موقع جدایی خداروشکر میکردم فقط

نام کاربریم واسه زمانیه ک از افسردگی نجات پیدا کرده بودم،الان باز برگشتم ب روال قبل و قوی نیسم...

یک روز قدر همسرت وزندکیت رو میفهمی که از دستشون بدی فک کنم خوشبختی رو راحت بدست آوردی کن ناشکری کن 

عشق عاشقی برای فیلم هندی هست همین جا ببین بعضی مردا چه ها نمیکنن وقتی باهات خوبه دوست داره چرا از اول قبولش کردی بازیش دادی فک می‌کنی بهتر ازین نصیبت بوده که سخت در اشتباهی  خوب بره بد میاد جاش 

الان من بین دو راهی موندم یا جدا شم برم دنبال اهداف وآرزوهام یا اینکه بمونم تو این زندگی خب هر کددم ...

بمون پشیمون میشی

من الان مستقلم ولی واقعا خلاء وجود یه همدم تو زندگی رو خیلی حس میکنم و غمگینم‌ میکنه 

به نظر رابطه همراه با احترامی دارینبچه هم دارین؟

اره خداروشکر تا الان جفتمون حرمت همدیگه رو نگه داشتیم دیشب بهش گفتم واقعا اگه من بداخلاق بودم باهات احترام خودت وخانوادتو نگه نمیداشتم بساز نبودم الان منو اینقد دوست داشتی گفت نه اصلا ازت زده میشدم گفتم خب پس همینطوری که تا الان با احترام کنار هم بودیم وزندگی کردیم اگه خواستیم جدا شیم هم محترمانه جدا شیم نه با فحش وکتک کاری

نه گلم بچه داشتیم شاید به اینجا نمیرسیدم اما خب حکمت خدا بوده 

نه من بیهوده گرد کوچه وبازار میگردم                          مزاح عاشقی دارم پی دلدار میگردم💔
هییی خواهر به خدا دلم براش کباب میشه عذاب وجدان داره میکشه منو میگم به خاطر اونم که شده باید ولش کنم ...

از اول چرا بله دادی خب دوستش نداشتی ؟؟!

حس میکنم این چیزایی که نوشتی همش بهونس و تو مشکل اصلیت اینه که عاشقش نشدی!

جدا نشو و زندگیتون رو با هم بسازید.

من همیشه میگم برخلاف چیزی که معمول و رایجه، جنس زن از مرد قوی تره. زن میتونه با تدبیر، مرد رو تو مشت خودش نگه داره ولی اگه بی تدبیری کنه که هیچ چی.

رفتن و جا زدن آسونه ولی موندن و ساختن سخته. درسته شما زحمت کشیدین و موندین و خونه و وسایل خریدین؛ این بار اولویت خودت رو برای این قرار بره که زحمت بکشی و رابطه ی روحی بین خودت و همسرت رو درست کنی.

تو آیه ی یک سوره ی نساء اومده زن و مرد، نفسِ واحد هستند. امیدوارم به این نقطه برسین.

به نظرم همسرت اگر درکت میکرد عاشقش میشدی ولی حس میکنم هر چقدرم خوب بوده باشه درکت نکرده

عااا گل گفتی به خدا همینه من بیشتر از عشق به درک نیاز دارم ولی اون هیچوقت نتونستم بفهمه منو اصلا ما تو این سالها درست حسابی نتونستیم حتی بشینیم باهم حرف بزنیم چون عصبی میشه من همیشه میترسیدم ازش وجرئت نمیکردم خواستمو بگم ولی الان دید به تهش رسیدم کوتاه اومده

نه من بیهوده گرد کوچه وبازار میگردم                          مزاح عاشقی دارم پی دلدار میگردم💔
کاش وقتی دلتون با کسی نیس باهاش ازدواج نکنین که گند نزنین تو زندگی کسی!

عزیزم خواسته من نبود اگه وقت دارین تاپیک های قبلیمو بخونید توضیح دادم راجش من به اجبار خانواده ازدواج کردم

عااا گل گفتی به خدا همینه من بیشتر از عشق به درک نیاز دارم ولی اون هیچوقت نتونستم بفهمه منو اصلا ما ...

عزیزم درک شدن از، عشق صد برابر مهم تره کسی که درکت نکنه هز چقدرم محبت کنه به چشمت نمیاد چون ما کسیو میخایم مه بفهمون باهاش حرف بزنیم به نظرم احساس عذاب وجدان نداشته باش  اگر میبینی عوض نمیشه وقتتو هدر نده گاهی رها کردن بهترین انتخاب 

😎💚🐬
میخوای جدا بشی که چی منم دوسش ندارم نقش بازی میکنم چون میخوام سایه اش باشه کسی مزاحمم نشه آرامش داشت ...

شما چند سالتونه؟

من الان فقط۲۲سالمه یعنی به فکر سایه نیستم خیلی وقت دارم برا اینکه یه سایبون بگیرم برا خودم

عزیزم اگه مساله درس خوندنه خب بشین درستو بخون من خودم با یه بچه کوچیک هم درس خوندنم هم سرکار رفتم الانم شاغلم 

ولی از من گفتن شما فقط دوماه بری سر کار همه ی اینا از سرت میپره 

چون اون زمان جلوتو گزفتن اینجوری فکر میکنی 

فکر میکنی کار ریخته و یا اگه کار باشه چقدر حقوق میدن

از سر صبح باید بدویی تا عصر بعد بیای کارای خونه فکر می کنی مستقل بودن خیلی راحته 

شوهرت همه کار برات میکنه باز ناشکری

برو درس بخون سر کارم برو 

زندگیتم حفظ کن 

اگه میتونی البته