2777
2789
عنوان

اومدم خونه ی بابام چون دلیل دارم بیاید بگم بهتون

| مشاهده متن کامل بحث + 2321 بازدید | 142 پست
میگه پاش بیوفته دورغم میگه توهنوزنمیدونی مرداوقتی توخطرن چه عوضیای ک نمیشن انلاین نشده جای زنگ نزده

اخرین بازدیدشو از همجا برداشته نمیتونم ببینم آنلاینه یا نه.

زنگ و پیامم نداده بیشرف

لطفا دل نشکنین با حرفاتون، پشت هرکاربر یه قلب می تپه🙂♥️

اخرین بازدیدشو از همجا برداشته نمیتونم ببینم آنلاینه یا نه.زنگ و پیامم نداده بیشرف

تاشب صبرکن ببین چی میشه برات ایت الکرسی صلوات حمدخوندم انشالاتاشب زنگ میزنه زنگ زدبی ادبی نمیکنی تندحرف نمیزنی میگی بیاباهم حرف بزنیم

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

تاشب صبرکن ببین چی میشه برات ایت الکرسی صلوات حمدخوندم انشالاتاشب زنگ میزنه زنگ زدبی ادبی نمیکنی تند ...

وای خیلی ممنون خواهر🥺♥️

مرسیی:)

راستشو بخوای من وقتی عصبیم کنترل روی تن صدام ندارم با داد حرفامو میزنم ولی اگ کوتاه هم بیام ایشون میخواد کارتاشو ببره و خلاصه سخت گیری کنه درحالی که اونی ک باید سخت گیری کنه منم نه اون، بعد من دیشب بهش گفتم بیا باهم حرف بزنیم اون شیفت بود من خونه.

نیمد مبتونس بیاد ولی نیمد کلا ادم نیس نمیفهمه 

وای خیلی ممنون خواهر🥺♥️مرسیی:)راستشو بخوای من وقتی عصبیم کنترل روی تن صدام ندارم با داد حرفامو میزن ...

گفتم بازم میگم الان نیازب بزرگترداری کسی ک پشتت باشه شب بازم ازت خبرمیگیرم برودعاتوسل بخون ب اونجای ک رسیدگفت ارزوکن اروزتوکن بقیشوبخون انشالاک تاشب بخوشی میگذره چهارشنبه سوری کنارهم میرین

گفتم بازم میگم الان نیازب بزرگترداری کسی ک پشتت باشه شب بازم ازت خبرمیگیرم برودعاتوسل بخون ب اونجای ...

مرسی:)

حق داری ولی خوب جلو نرفتی سیاسیت نداشتی کاش با ی مشاور هم سو میشدی . 

همسرت ماهانه چقدر درامد داره ؟ بنظرت در ماه چقدر خرج خونه خودتون میشه که تهش بمونه واسه اونا ؟

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....
حق داری ولی خوب جلو نرفتی سیاسیت نداشتی کاش با ی مشاور هم سو میشدی . همسرت ماهانه چقدر درامد داره ؟ ...

هرچی میکشم از بی سیاستیمه.

والا ۲۵ تومن میگیره

دوتومن ب من میده

برای خونه هم تهش ۶ تومن خرج میکنه

هرچی میکشم از بی سیاستیمه.والا ۲۵ تومن میگیرهدوتومن ب من میدهبرای خونه هم تهش ۶ تومن خرج میکنه

یچی بگم ! من از خدام بود شوهرم داشت ک خرج مامانش میکرد . قبول دارم شما شوهرت ب جاری و داداشه میده این بده ولی چی بگم بنظرم و بهش بیاد صحبت کنید بزار خودش بیاد . حتما بعد عید مشاوره برو بی نتیجه نیست

یچی بگم ! من از خدام بود شوهرم داشت ک خرج مامانش میکرد . قبول دارم شما شوهرت ب جاری و داداشه میده ای ...

صبر میکنم شده باشه یه ماه دوماه یا... صبر میکنم بلخره ک میاد 

ولی میدونی این خانواده گند زدن ب همچی ما رفته مثلا اولین عیدی منو همسرم بود ک اینطو شد

واقعا اگ هم همسرم درست شه هیچوقت از خانوادش نمیگذرم چون بهترین رورای زندگیمو گوه زدن توش

صبر میکنم شده باشه یه ماه دوماه یا... صبر میکنم بلخره ک میاد ولی میدونی این خانواده گند زدن ب همچی م ...

این حرفا بخدا همه جا هست . من اولین ها را ریدن برام خدا از سرش نگذره مادرشوهرما منم هیچوقت نیخشیدمش از ته دل حتی چند سال قهر بودم باهاشون ولی نمیشه قهر موند جدی میگم اونموقع هم یجور دیگه خوره میفته تو سرت  

زنگ بزنم چی بگم بهش؟

بگو پسرت برا من خرج نمیکنه من ناراحت نیستم که به تو میده مادرشی خدا بهمون برمیگردونه که به تو کمک میکنه ولی ازین که میبینم من هیچ اهمیتی ندارم و به سختی خرجم میکنه از من میزنه و میده به خانواده برادرش نمیتونم تحمل کنم با لحن خوب بگو 

میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستید🥺ان شالله حاجت روا بشید مرسی❤

عزیزم یکم بچه ای، میگی ماهی دوتومان بهت میده بعد میگی به زور بهم پول میده بستته دیگه من با دوتا بچه و بارداری بعد ده سال زندگی ماهی دوتومان همسرم بهم نمیده. وقتی بهت پول میده حق نداری توی بقیه خرج کردنش دخالت کنی . شما صاحب پول شوهرت نیستی که براش تعیین تکلیف کنی چقدر به کسی بده یا نده. ربطی بهت نداره.یکم برای شوهرتان شخصیت و عقل و شعور قائل باشید بهتره. از خورد و خوراک خونتون وقتی نمیزنه و خرجی ماهانه هم که بهت میده دیگه تمام. یک به من چه بزرگ بگو صد بار دیویست بار تکرار کن تا بره توی مخت تا بیخیال پول شوهرت بشی. اون پول مال تو نیست و مال خودشه و اختیارش باید دست خودش باشه تمام.

جات بودم منم عصبی میشدم

تبخال تناسلی،واژنیسموس،سندروم روده تحریک پذیر،شقاق و هموروئید رو به یاری خدا شکست دادم اما با نازایی نمیجنگم توانش رو ندارم شاید خدا نمیخواد.همیشه هم عفونت دنبالمه.خدایا عوض اینکه صلاح دونستی مامان نشم بهم آرامش بده فقط آرامش.همه اونایی هم که بهم تیکه میندازن و سوال جواب میکنن رو به خودت واگذار کردم اخه هر بار دلم میشکنه

بیشتر ببینید

تو مقصری من از شوهرم اصلااا نمیپرسم پولاتو چکار کردی یک دو اینک بده به مادرش خدا عوضشو بهمون میده سه اینک تق ب توقی ادم نمیره خونه باباش خودشو از چشم شوهر و همه بندازه بیست ساله ازدواج کردم یبارهم نرفتم قهر...شوهرم هر روز میگه چرا نمیری دو دقیقه بعد یادش میره چی گفت 

عشق یعنی جای نفرین با دعا یادش کنی ....خانه اش آباد دلداری که یارش را فروخت