2777
2789
عنوان

داخل سالن خالم یکی اروم اشک میریخت

| مشاهده متن کامل بحث + 74142 بازدید | 378 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

نهایت ۱۰سالنهایتتتتتت

خآنم من مامانم ۳۸ سالشه و من ۱۸

چرا؟ چون مامانم زود ازدواج کرد! دلیل نمیشه ۳۰ ۴۰ ساله ها همشون بچه دبستانی داشته باشن!!!

❌درخواست دوستی نمی‌پذیریم ❌🙃
میانسال ۵۰ ببعد

سن میانسالی معمولاً به دوره‌ای از زندگی اطلاق می‌شود که افراد به سنین ۴۰ تا ۶۵ سالگی نزدیک می‌شوند. با این حال، برخی منابع ممکن است سن میانسالی را از ۳۵ سالگی شروع کنند. 

به طور کلی، تعریف دقیق سن میانسالی می‌تواند بسته به فرهنگ، جامعه و منابع مختلف متفاوت باشد. برای مثال:

1. سازمان بهداشت جهانی (WHO): این سازمان معمولاً سنین ۴۰ تا ۶۴ سال را به عنوان میانسالی در نظر می‌گیرد.

2. کتاب‌های روانشناسی و جامعه‌شناسی: برخی از کتاب‌ها و مقالات ممکن است سن ۳۵ سالگی را نیز به عنوان آغاز میانسالی مطرح کنند.

اگر به دنبال منبع خاصی هستید، پیشنهاد می‌کنم مقالات علمی یا کتاب‌های روانشناسی را بررسی کنید که به مراحل مختلف زندگی انسان می‌پردازند.

من تاقبل این تاپیک وببینم فکرمیکردم جونمنگومیانسالموخبرندارمای دادبرمن خواهر

لیست خرید عیدمون

عصا عینک کفش طبی دندان مصنوعی و ایضا حنا 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بیشتر ببینید
عزیزم لطفا تاپیکو به حاشیه نبرید که بترکه

تو اگه خیلی نگران حاشیه و... بودی زودتراز اینا تاپیکتو قفل میکردی! و قبل از حرف زدنم فکر میکردی... 

چون همونطور ک میبینی با ی حرف نسنجیده ات دیگه کسی ب گریه‌ی اون مادر و فوت دخترش اشاره ای نکرد

پربازدیدی بهت مزه داده ادامه هم میدی...

منبعتم وقتی چت جی بی تیه دیگه مشخصه چقدر معتبره!!! 

لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

بیشتر ببینید

عزیرم من نگفتم ۳۰ سال میانسال هست هرچند میانسالی و سالمنید هم بخشی از زندگی هستن و ایرادی ندارن 

اینم منابعی که گفتم 

البته اصل تاپیک چیز دیگه ای بود چون اصزار داشتن منابع رو اوردم 

سن میانسالی معمولاً به دوره‌ای از زندگی اطلاق می‌شود که افراد به سنین ۴۰ تا ۶۵ سالگی نزدیک می‌شوند. با این حال، برخی منابع ممکن است سن میانسالی را از ۳۵ سالگی شروع کنند. 

به طور کلی، تعریف دقیق سن میانسالی می‌تواند بسته به فرهنگ، جامعه و منابع مختلف متفاوت باشد. برای مثال:

1. سازمان بهداشت جهانی (WHO): این سازمان معمولاً سنین ۴۰ تا ۶۴ سال را به عنوان میانسالی در نظر می‌گیرد.

2. کتاب‌های روانشناسی و جامعه‌شناسی: برخی از کتاب‌ها و مقالات ممکن است سن ۳۵ سالگی را نیز به عنوان آغاز میانسالی مطرح کنند.

اگر به دنبال منبع خاصی هستید، پیشنهاد می‌کنم مقالات علمی یا کتاب‌های روانشناسی را بررسی کنید که به مراحل مختلف زندگی انسان می‌پردازند.

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بیشتر ببینید
لیست خرید عیدمونعصا عینک کفش طبی دندان مصنوعی و ایضا حنا

خانم محترم 

نمیدم تاپیکی درباره داغ مادر و فرزند هست کجاش فانه که مسخره بازی و توهین میکنید !

منابع هم هست سرچ‌کنید درباره تاپیک نظری نداری برو بیرون 

شعور داشته باشید چتونه چرت چیزی درباره مرگ ادمه کسخره بازی درمیارید