2777
2789

؟؟؟؟؟؟؟

خالم واسه مغازش اورده همش میگه واسه شوره ات عالیه 

خودش استفاده نکرده ها میگه شرکتی که توشم زیاد تعریف میکنه

منم شورم سنگینه میخوام برطرف بشه

بنظرتون بخرمش یا ن ؟؟؟ 

از ی طرف میگم ناراحت نشه از ی طرفم میگم نخرم و به دردم نخوره 😥😥 

قشنگام لطفا دعا کنید من به عشقم برسم🥰🤲🏻💜

محصولات نفیس و ام ان دی اشغالن

برو کلیر زنانه

یا سانسیلک بخر عالیه

سلامتی اون ک وقتی تو بغلم میگیرمش همه ی وجودم میلرزه…نه از ترس یا از لذت،نه!!!!!!!!واسه وحشت از فردای بدون اون…!!

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اطلاعی ندارم اما کتوکونازول استفاده کنید عالیه عرض سه روز سرتون تمیز میشه 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

والله من از رزماری پرژک نتیجه دیدم،بابام و خالم شوره زیاد داشتن خیلی خوب بود این شامپو،ازطرفی هم نمیشه دم به دقیقه شامپو عوض کنی یه مدل که همیشه باشه و توان خریدشو داشته باشی انتخاب کن

چشم به راه بچه...الهی همه به آرزوهاشون برسن💞صلوات برای سلامتی امام زمانمون یادمون نره❤
موهام وز و خشکه چی خوبه عزیزم؟

ماسک مو لایت نس بخر عالیه

شامپو هم میتوی مورینگا بخری اونم چندتا شمارس ببین کدومش برات خوبه یا کلیر 

داوو هم بد نیست ولی حتما باید ماسک مو بزنی واسه وزیش و ابرسانیش

سلامتی اون ک وقتی تو بغلم میگیرمش همه ی وجودم میلرزه…نه از ترس یا از لذت،نه!!!!!!!!واسه وحشت از فردای بدون اون…!!

سرتو فقط با سرکه سیب بشور

خودمم خیلی خارش داشتم و شوره یکبار شستم اب بود رو اتیش هم شوره هام رفت هم خارشم.

یه لیوان سرکه سیب با دولیوان اب مخلوط کن 

داخل حمام اول سرتو با شامپو ملایم بشور بعد مخلوط سرکه و اب رو بزن به موهات

میگه ام ان دی چند تا برند داره یکیش بلک بری میشهچطوری بگم نه ناراحت نشه اخه هیچکسی تعریفشو نمیکنه

بگو یه شامپو از داروخانه پرسیدم کتوکونازل

ک فقط داروخانه داره و گفته اون موثرتر از همست 

همیشه هم نباید بزنی اگ خریدی دوره درمان از داروخانه سوال کن

والله من از رزماری پرژک نتیجه دیدم،بابام و خالم شوره زیاد داشتن خیلی خوب بود این شامپو،ازطرفی هم نمی ...

من سیر پرژک دارم هنوز دو بار زدم بنظرت خوبه؟؟؟؟؟؟؟؟

قشنگام لطفا دعا کنید من به عشقم برسم🥰🤲🏻💜